Prijava

Vaša prijava

Ljeto u NK Kurilovcu: Otišla petorica, stižu iskusni Crnov i povratnici Čurek i Ćosić

['hotnews', 'Nk Kurilovec', 'senad harambašić']

Nakon što su odradili Dan roditelja, zatim i Alpas cup, pa onda još i nekoliko koncerata, kojim su pokušali napuniti klupski budžet, u NK Kurilovcu su na ljetnom odmoru, ali to ne znači da baš sve miruje. Dapače, trener i sportski direktor Senad Harambašić je već do planiranog odlaska na Jadran uspio odraditi značajan dio posla što se tiče kadra za sljedeću sezonu, u kojoj će Kurilovec biti trećeligaš, ali u četvrom rangu.

– Napustili su nas Tomislav Grdenić, koji je na pripremama s Dubravaom, Niko Tolj otišao je u Hrvatski dragovoljac, a Dževad Selman u Dugo Selo. Dakle, svi u više lige. S nama više neće biti ni Ivan Knežić, koji je otišao u Njemačku, te Dino Musulin – počeo je svoj izvještaj Harambašić, koji ne zvuči previše zabrinuto zbog odlazaka važnih igrača.

Naime, velik je posao odrađen i po pitanju dolazaka, jer osigurana su već tri ozbiljna igrača, odreda pojačanja. Novi igrač Kurilovca tako je postao 32-godišnji Ivan Crnov, iskusni veznjak koji je tijekom karijere igrao, između ostalih klubova, i za HNK Goricu, moldavski Šerif i još nekoliko klubova u Hrvatskoj i BiH, a u Kurilovec stiže iz slovenske Krke. Uz njega, na Udarnik se vraćaju i dvojica igrača koji su već nosili dres Kurilovca.

– Iz Lučkog su nam se nakon godinu dana vratili bočni grač Lucijan Petar Čurek i stoper Antonio Ćosić, a u tijeku su pregovori s još nekoliko igrača. Naša je želja pojačati se s još tri-četiri igrača, ali naravno da zasad ne možemo izlaziti s imenima – kazao je Harambašić.

Pripreme za novu sezonu Kurilovčani će početi 18. srpnja, a početak prvenstva zasad još visi u zraku. Budući da će u ligi ostati i petrinjska Mladost i sisačka Segesta, koji su po plasmanu trebali ispasti, liga će imati 18 klubova, pa je realnije da prvenstvo počne 20. kolovoza, no moguće je i dalje da krene tjedan dana kasnije. Zbog svjetskog prvenstva jesenski dio sezone mora završiti do 20. studenog. Bez obzira na to što iz ove lige baš i neće biti igrača u Kataru, odluka je takva..

The post Ljeto u NK Kurilovcu: Otišla petorica, stižu iskusni Crnov i povratnici Čurek i Ćosić appeared first on cityportal.hr.