Prijava

Vaša prijava

Hrvoje Babec karijeru nastavlja u Latviji

['1.HNL HNK Gorica', 'hotnews', 'hrvoje babec']

Nakon tri godine, sedam golova, pet asistencija i 7.894 minute na terenu, HNK Goricu je napustio Hrvoje Babec, koji je danas predstavljen kao novi igrač latvijske Rige.

– Ovo su bile tri predivne godine u klubu koji mi je ostvario snove da zaigram u Prvoj HNL. Želim zahvaliti svim ljudima u klubu i oko njega, svima koji su mi na bilo koji način pomogli u razvoju. Ponosan sam i sretan što sam imao priliku razvijati se u klubu kao što je Gorica jer mislim da je za svakog mladog igrača koji treba dobiti šansu, Gorica pravi izbor. Bila mi je čast dijeliti svlačionicu sa svim igračima i trenerima koji su bili u klubu kad i ja – rekao je Hrvoje na odlasku.

Hrvoje je u klub došao u ljeto 2019. godine na probu, dokazao da zaslužuje priliku, potpisao ugovor i od tada postao standardni igrač Gorice.
srpanj 2019.

– Emocije su pomiješane, istovremeno sam sretan zbog iskoraka u karijeri, ali i tužan što napuštam klub i cijelu ekipu – iskren je Hrvoje, koji kaže da ne može izdvojiti samo jednu najljepšu uspomenu koja ga veže uz klub.- Nosim uspomene iz svakog provedenog dana u klubu, najviše će mi nedostajati suigrači jer su za poželjeti u svakom klubu i čim budem u prilici doći ću na utakmicu i navijati iz sveg srca – rekao je Babec.

The post Hrvoje Babec karijeru nastavlja u Latviji appeared first on cityportal.hr.