Prijava

Vaša prijava

Okuje za svog Petra: Prvi memorijalni turnir za tragično stradalog sumještanina

['hotnews', 'OKUJE', 'petar bartolić']

Te prohladne večeri, prvih dana veljače ove godine, brzinom munje gradom je prostrujala vijest o teškoj nesreći na dnu Kolareve ulice. Nesreći u kojoj je jedna osoba poginula…

Jutro poslije doznali smo kako je nastradao 21-godišnji Petar Bartolić, dečko iz Okuja, mladi nogometaš NK Mraclina, koji je ranije u svojoj mladoj karijeri igrao i za Kurilovec, Hrvatski dragovoljac, Dinamo Hidrel… Uz njegove najbliže, uz njegove Okuje i okolicu, i nogometno Turopolje bilo je tih dana potreseno, tuga velika. Ali život je morao krenuti dalje. Kao što uvijek mora.

Međutim, njegovi sumještani će se pobrinuti da ostane uspomena na Petra. I logičnom se čini odluka da to bude baš nogometom.

Odluka je, dakle, pala. Na igralištu Torpeda, u organizaciji Sportskog društva Okuje, 21. kolovoza igrat će se prvo izdanje malonogometnog “Memorijalnog turnira Petar Bartolić”. Cijeli program kreće u 10 sati, igrat će se sustav “5+1”, dva puta po 12 minuta. I u tenisicama, jer kopačke su zabranjene u ovom slučaju.

Kotizacija je 500 kuna po momčadi, koje se očekuju u velikom broju, a nagradni fond za najbolje je sljedeći – pobjedniku ide 50 posto od kotizacija, drugoplasiranom 30, a trećem 20.

Kad se nogometu priključi i malo glazbe, uz neizostavnu i neizbježnu gastronomsku ponudu, jer svirat će bend “Prava stvar”, sve skupa djeluje kao jako dobar način za prisjetiti se mladića koji je, nažalost, otišao puno prerano…

Prijave za turnir:
Lukas – 095 541 3340
David – 099 225 2000

The post Okuje za svog Petra: Prvi memorijalni turnir za tragično stradalog sumještanina appeared first on cityportal.hr.