Prijava

Vaša prijava

Drama u borbi Kosnice i Rakarja, a za smirenje će poslužiti – grupa Sjaj

['grupa sjaj', 'hotnews', 'liga vg sjever']

Nakon što su koncertom Miroslava Ilića izazvali gomile komentara i rasprava, pohvala i kritika, pa na kraju napunili Udarnik te večeri, iz NK Kurilovca ovoga puta idu nešto konzervativnijom metodom. Umjesto srpskog pjevača, u subotu će se na binu kurilovečkog sportskog centra popeti hrvatski bend! I ne samo hrvatski, nego čak i velikogorički, jer svi gosti moći će uživati u nastupu grupe Sjaj.

A prije toga, kad je već riječ o ŠRC-u, red bi bio malo i uživati u sportu. U tu svrhu poslužit će završno kolo Malonogometne lige VG Sjever, najmlađe od tri ljetne lige u našem kraju, koje će se odigrati baš u Kurilovcu. I baš tu će se doznati i pobjednik, budući da ništa još nije riješeno. Do titule uoči zadnjega kola mogu Kosnica i Rakarje, koje posljednji čin lige dočekuje na prvome mjestu. Međutim, i protivnik će biti nešto teži, budući da Rakarje ide na domaćina Kurilovec, lanjskog pobjednika, a Kosnica će titulu tražiti preko Črnkovca.

Turnir počinje u subotu 16.30 sati, otvaraju Pleso i Obrezina, a zatim će Mičevec ići na Ščitarjevo, Kosnica na Črnkovec, a Velika Mlaka na Selnicu, dok okršaj za titulu, između Kurilovca i Rakarja, počinje u 19.10 sati. U to će doba grupa Sjaj već početi svirati, što znači da će biti, kao i obično u Kurilovcu, veselo.

vg sjever

The post Drama u borbi Kosnice i Rakarja, a za smirenje će poslužiti – grupa Sjaj appeared first on cityportal.hr.