Prijava

Vaša prijava

Jubilarni 10. ljetni nogometni kamp okupio više od 80 djece iz 11 nogometnih klubova

['ljetni nogometni kamp', 'nogometni savez velika gorica', 'zajednica sportskih udruga i saveza grada velike gorice']

Zajednica sportskih udruga grada Velike Gorice u suradnji s Nogometnim savezom Velika Gorica, ove je godine po deseti put, organizirala ljetni nogometni kamp sportaša mlađih dobnih kategorija iz goričkih nogometnih klubova. Kamp je održan od 16. do 19. kolovoza na nogometnim igralištima u Kobiliću, Vukovini, Kučama i Mraclinu.

– Na ovogodišnjem kampu sudjelovalo je 85 dječaka i 2 djevojčice iz 11 nogometnih klubova. Ljetni kamp je bio besplatan za sve sportaše koji su za ovogodišnje sudjelovanje na poklon dobili majice i diplome, treneri su dobili dresove dok su nogometni klubovi domaćini pojedinog kampa dobili  10 nogometnih lopti. Ovo je bila ujedno i priprema za novu sezonu, ali i da se prezentira rad stručnog kadra te da se kroz sadržajne aktivnosti u ljetnim mjesecima uključi što veći broj najmlađih sportaša – istaknuli su iz Zajednice.

Ljetni kamp NK Vatrogasac

Glavni koordinator i voditelj cjelokupnog kampa bio je instruktor nogometa Zajednice sportskih udruga Stjepan Grđan, a provoditelji kampa po radnim stanicama bili su treneri iz velikogoričkih klubova.

– Kamp se kontinuirano provodi od 2013. godine za kategoriju djece početnika, a domaćini kampa su svi nogometni klubovi s velikogoričkog područja. U proteklih devet kampova do sada je  sudjelovalo  oko 900 djevojčica i dječaka te oko 100 trenera iz velikogoričkih klubova. Treneri i najmlađi sportaši u četiri dana obrade 32 vježbe različitih sadržaja koje se kasnije mogu koristiti u klupskim aktivnostima u dvogodišnjem ciklusu – dodali su iz Zajednice.

Ljetni nogometni kamp ZSUVG

 

The post Jubilarni 10. ljetni nogometni kamp okupio više od 80 djece iz 11 nogometnih klubova appeared first on cityportal.hr.