Prijava

Vaša prijava

Ema Bakula deveta na svijetu, sad je na redu “bitka za Europu”

['hotnews', 'taekwondo klub velika gorica']

Sa cijelom serijom dobrih vijesti javili su se iz Taekwondo kluba Velika Gorica. Isprepliću se tu važni događaji, veliki rezultati, teški treninzi, druženje i zabava, a sve završava s jednim vrlo konkretnim pozivom.

“Nakon što je završio prvi dio sezone, koji je bio odličan, jer osvojili smo medalje na svim državnim prvenstvima, dobili novu prvakinju Hrvatske Emu Bakulu, koja se također kvalificirala na kadetsko Svjetsko prvenstvo koje se održalo krajem srpnja u Bugarskoj. Ema je tamo zauzela deveto mjesto”, objavili su iz kluba, uz nastavak:

“Juniorka Sara Habijančić uspješno je lovila bodove na rang listi kroz turnire na kojima je osvojila tri srebra i jednu broncu te se trenutačno nalazi na sedmome mjestu rang ljestvice najboljih juniorki. Plan je završiti godinu u Top 10, kako bi se ostvarili kriterij za ulazak u razvojni program perspektivnih sportaša HOO-a.”

Ukratko, u našem taekwondo klubu imaju razloga biti zadovoljni.

“Kada sve zbrojimo i podvučemo crtu, stvarno odlična polusezona je iza nas. No kako svaki uspjeh iziskuje i dodatne, ali slatke brige, tako smo i nakon završetka polusezone nastavili aktivno raditi kako bi prvenstveno Emu pripremili za Svjetsko prvenstvo, ali isto tako i Sara je cijelo ljeto bila aktivna kako bi u drugom dijelu sezone uspjela ostvariti cilj i zadržati se u Top 10 juniorki na WTE rang listi.”

Puno je još posla pred društvom iz TK Velika Gorica, a jedan zanimljiv projekt u svom 11. izdanju iza njih…

“Moramo napomenuti da Emu još čeka i nastup na kadetskom Europskom prvenstvu krajem studenog mjeseca na Malti. Pored ovih obaveza, kao i svake godine, po 11. put organizirali smo naš Ljetni kamp u Termama Tuhelj, od 28. kolovoza do 3. rujna. Na kampu je sudjelovalo 35 naših sportašica i sportaša. Kamp je kao i svake godine prošao u odličnom raspoloženju, s puno treninga, druženja, zabave i raznoraznih aktivnosti.”

Slijedom svega toga, svega što nudi taekwondo kao sport, logično je da su iz kluba ovom prilikom uputili poziv zainteresiranima da im se pridruže.

“Taekwondo klub Velika Gorica poziva sve zainteresirane vrtićance/predškolce i školarce da probaju i da budu dio ovog olimpijskog sporta u našem gradu. Budite i postanite dio onog što je klub ostvario u 12 godina postojanja. Klub koji ima medalje sa svjetskih i europskih prvenstava, prvake Hrvatske u svim dobnim kategorijama, klub koji ima preko 60 medalja sa državnih prvenstava, preko 50 medalja sa inozemnih turnira i preko 500 medalja sa tuzemnih turnira. Čekamo Vas u našem trening centru na adresi PLEŠKA 46. i Gradskoj sportskoj dvorani u Rakarju”, naveli su iz kluba, uz navedene termine treninga.

Taekwondo vrtić – DVORANA KLUBA , PLEŠKA 46
pon-sri-pet 18:00-18:45
Taekwondo škola – GRADSKA SPORTSKA DVORANA, RAKARJE
pon-sri-pet 19:00-20:15

Dodatne informacije dostupne su na www.tkd-velikagorica.hr

The post Ema Bakula deveta na svijetu, sad je na redu “bitka za Europu” appeared first on cityportal.hr.