Prijava

Vaša prijava

Marin Matoš u sudačkoj nadoknadi do pobjede za vrh

[]

Nogometaši Kurilovca u četiri odigrana prvenstvena kola zabilježili su treću pobjedu. Na Udarniku su ugostili neugodnu momčad Save iz Samoborskog Strmca, a novim trijumfom Kurilovčani su zasjeli su na vrh tablice koji dijele s momčadi zagrebačkog Vrapča.
Gosti iz Strmca Samoborskog u prvom dijelu utakmice bili su na terenu bolja momčad, ali su tek pred kraj stekli prednost iz kaznenog udarca. U šesnaestercu domaćih Čurek je u 38. minuti faulirao Sandra Kižlina, da bi iz bijele točke Mršić pogodio za vodstvo.
Bolju igru Kurilovec je okrunio s dva pogotka u drugom dijelu. Rano poravnanje u nastavku, zaprijetili su domaći po desnoj strani, udarac iz blizine Matoša golman gostiju odbija blizu gola, a najprisebniji je Pušić koji šalje loptu preko gol linije. U trećoj minuti sudačke nadoknade “ukazao” se Marin Matoš koji puca iz distance kroz šumu nogu, lopta je okrznula nekog od gostiju te odsjela u lijevom kutu vratara Đurđeka za nova tri boda Kurilovčana.

kurilovec sava 2

III. NL Centar, 4. kolo

KURILOVEC – SAVA (S) 2:1

SRC Udarnik. Gledatelja 120. Sudac: Dragašević (Zagreb). Pomoćnici: Krmar i Maja Brozović.

STRIJELCI: 0:1 – Mršić (38 – 11 m), 1:1 – Pušić (52), 2:1 – Matoš (90+3).

KURILOVEC: Lalić, Čurek (od 46. Šarić), Bakula (od 90. Saiti), Radoš, Alili (od 85. Houdek), Crnov, Pezo (od 46. Pušić), Matoš, Završki, Ćosić, Ivković (od 46. Grdenić). TRENER: Senad Harambašić.

SAVA (S): Đurđek, Marić, Kos, Držić, Mršić (od 61. Plojović), Grofelnik (od 61. Brkić), Vidović (od 77. Motočić), S. Kižlin (od 61. Moštak), Manzin, Horvatinec (od 77. Vrančić), R. Kižlin. TRENER: Dražen Bobinec.

IGRAČ UTAKMICE: Marin Matoš.

kurilovec sava 3

The post Marin Matoš u sudačkoj nadoknadi do pobjede za vrh appeared first on cityportal.hr.


Državni stručni skup za nastavnike sektora Elektrotehnika i računalstvo

Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike