Prijava

Vaša prijava

Rukometaši su himnu i cheerleadersice sredili goste iz grada rukometa

['hotnews', 'hrk gorica', 'metković-mehanika']

Lijepo popunjene tribine, barem onaj dio s kojeg se može gledati rukomet, dočekale su rukometaše Gorice na drugoj domaćoj utakmici ove sezone. Sliku su upotpunile i cure iz Cheerleading kluba Vegasice, kao i nova klupska himna, koja je službeno predstavljena ovom prilikom, ali naravno da je bilo ključno odraditi posao na parketu…

U grad je stigla Metković-Mehanika, ponovno je klub iz grada rukometa među premierligašima, i bila je to utakmica koju nisu željeli propustiti ni izbornik Hrvoje Horvat, ni Metkovci Slavko Goluža, Nikša Kaleb, Zvonimir Srna… Svi oni vidjeli su dobru utakmicu, u kojoj su gosti bolje startali, da bi Gorica nakon 20-ak minuta preuzela kontrolu. I početkom nastavka prelomila utakmicu, otišla na šest golova razlike, a iz toga se Metković-Mehanika nije mogla izvući.

– Dobro je, možemo biti zadovoljni pobjedom, ali jasno je da imamo još puno prostora za napredak. Sve su ovo mladi igrači, napreduju svakom sljedećom utakmicom, vjerujem da ćemo tijekom sezone rasti i kao momčad – kazao je trener Andrija Nikolić nakon pobjede 30-26.

Do druge pobjede u sezoni – u prvom kolu pala je Ribola Kaštela, u drugom Gorica nastradala u Našicama – Goričane je povukao stari majstor Tomislav Sladoljev, koji je skupio 13 obrana, a na drugoj strani terena vukao je Matej Svržnjak sa sedam komada, Tin Tomljanović dodao je šest, Hrvoje Ceković pet, Filip Goričanec i Juro Čakarić po četiri…

S četiri boda na kontu Gorica ide u četvrto kolo, u kojem će opet igrati doma. Protivnik će u nedjelju od 17 sati biti Varaždin, jedan od najozbiljnijih rivala u borbi za drugo i treće mjesto u Skupini A našeg prvenstva. Broj 1, naime, rezerviran je za Nexe.

The post Rukometaši su himnu i cheerleadersice sredili goste iz grada rukometa appeared first on cityportal.hr.