Prijava

Vaša prijava

Stiglo “bombastično pojačanje”, lov na prvu ligu počinje – kupom!

['futsal gorica epic brozo', 'hotnews', 'josip jurić', 'mnk zagreb 92']

S prvim vikendom listopada svoja će natjecanja započeti i oni koji kreću najkasnije. Među takvima je i futsal, pa su velikogorički ljubitelji ovog sporta morali pričekati do ove subote u 14 sati, kad Futsal Gorica Epic Brozo otvara novu sezonu pred svojim navijačima…

“Sveti” cilj ove sezone je plasman u najviši rang, koji je prošle sezone pobjegao u kvalifikacijama, ali za početak će trebati odraditi posao na prvom koraku Kupa Hrvatske. S druge strane bit će MNK Zagreb 92, igrat će se u Gradskoj sportskoj dvorani, u kojoj će tribine sasvim sigurno biti lijepo popunjene.

– Mi s tim nemamo problema, na našim utakmicama je više-manje sve puno – zadovoljno kaže Igor Mostarlić, prvi čovjek kluba koji ima najviše moguće ambicije.

U Futsal Gorici Epic Brozo sanjaju puno veće stvari od ovih koje su trenutačno na snazi, ne skrivaju da žele u godinama pred nama postati najbolji klub u državi i dovesti Ligu prvaka u naš grad, ali svjesni su da se koraci ne smiju preskakati. I da prvo treba ponovno uzeti prvo mjesto u regularnom dijelu sezone, pa kroz kvalifikacije ispraviti pogreške iz prvog pokušaja.

U tu svrhu momčad se ovog ljeta ozbiljno pojačala – stigli su Franjo Matković, Ivica Majić, Mateo Čekol, Bruno Jakovljević i Leonardo Mostarlić. A nakon svih njih, stiglo je, ako je za vjerovati upućenijima, i najveće pojačanje.

“Bombastično pojačanje sletjelo je u Futsal Goricu Epic Brozo. Bivši igrač Dobovca, Litije, Maribora, Uspinjače, Šibenika…, odlučio je ove sezone driblinzima, asistencijama i golovima dizati velikogoričke tribine na noge. Dame i gospodo, Josip Jurić!”

Tako su iz kluba predstavili svoju novu devetku. A kako će sve to izgledati na parketu, koliko će nova momčad biti bolja i jača od lanjske, doznat ćemo uskoro.

Počevši od subote u 14 sati.

The post Stiglo “bombastično pojačanje”, lov na prvu ligu počinje – kupom! appeared first on cityportal.hr.