Prijava

Vaša prijava

VIDEO Upoznajmo Igora Angelovskog: ‘Znate, i s Makedonijom sam krenuo s tri poraza…’

['HNK GORICA', 'hotnews', 'igor angelovski']

Reprezentativna stanka je iza nas, pred društvom iz HNK Gorice novi su izazovi, a oni su – ogromni. Sezona se nikako ne razvija po planu, Gorica je s pet osvojenih bodova na posljednjem mjestu ljestvice, pa trener Igor Angelovski daje sve što može i zna da pronađe izlaz iz loše rezultatske serije. Koja je započela prije njega, ali koja je i nastavljena nakon njegova dolaska, jer u prve tri utakmice upisao je tri minimalna poraza…

– Mnogi to možda ne znaju, ali i na klupi Makedonije sam krenuo s tri poraza, tri minimalna poraza, a nakon toga smo uživali u četiri godine jako dobrih rezultata. Naravno da se nadam da će se to ponoviti i u Gorici – kaže nam trener Angelovski tijekom našeg druženja na stadionu.

Razgovarali smo o njegovim počecima, o igračkim danima, o završetku jedne i početku druge karijere, o najljepšim danima u izborničko vrijeme, o idejama i zamislima kojima se vodi… I objedinili sve to u ovaj video.

The post VIDEO Upoznajmo Igora Angelovskog: ‘Znate, i s Makedonijom sam krenuo s tri poraza…’ appeared first on cityportal.hr.