Prijava

Vaša prijava

Dječji jesenski kros okupio oko 350 malih trkača i trkačica

['Dječji jesenski kros', 'hotnews', 'Maraton klub Velika Gorica', 'VELIKA GORICA']

Brojna djeca i roditelji, odlučili su subotnje prijepodne iskoristiti za obiteljsko druženje, ali i rekreaciju na 18. Dječjem jesenskom krosu u organizaciji Maraton kluba Velika Gorica.

Manifestaciji koja potiče na aktivnost i zdrav život, ove se godine priključilo oko 350 malih trkača i trkačica koji su uspješno stigli na cilj, a za svako dijete osigurana je i medalja bez obzira na plasman, jer oni su svi pobjednici.

Djecji jesenski kros u Velikoj Gorici 4

08.10.2022. – Velika Gorica – 18. Dječji jesenski kros – foto: Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

Maratoncima je na organizaciji, ali i punoljetnost krosa, čestitao gradonačelnik Krešimir Ačkar.

– Čestitam vam na organizaciji, a broj okupljenih ljudi najbolje pokazuje koliko dobro i kvalitetno radite. Što se tiče maratona i krosa želim svima lijep dan, dobru zabavu i utrke bez ozljeda – poručio je Ačkar.

Djecji jesenski kros u Velikoj Gorici 8

08.10.2022. – Velika Gorica – 18. Dječji jesenski kros – foto: Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

Da je jedna od prioritetnih aktivnosti i u godišnjem planu goričke Zajednice sportskih udruga potvrdio je tajnik Darko Blažinčić.

– Držimo se onog olimpijskog načela „Važno je sudjelovati“ i čestitke organizatorima na još jednoj utrci koja će svima ostati u lijepom sjećanju – rekao je Blažinčić.

I krenule su trke po kategorijama na livadi iza Osnovnih škola Eugena Kumičića i Eugena Kvaternika. Prvi su startali oni najmanji, bebe i bebice u pratnji svojih roditelja, za neke je bilo uzbudljivo dok su neki bili pomalo „uplašeni“, no uspjeli su otrčati svojih 25 metara.

Djecji jesenski kros u Velikoj Gorici 6

08.10.2022. – Velika Gorica – 18. Dječji jesenski kros – foto: Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

U pratnji svojih roditelja trčao je i mali Leon, koji je svoju utrku završio na pobjedničkom postolju.

– Svi smo uzbuđeni, jedno lijepo događanje. Leon se već tjednima pripremao za utrku i s nestrpljenjem iščekivao kada će pokazati što zna. Osim što smo se pripremali, inače je jako brz tako da je i pobijedio – ispričala nam je mama Karla.

Ostale rezultate ovogodišnjeg Dječjeg jesenskog krosa možete vidjeti i pratiti na službenim stranicama Maraton kluba Velika Gorica.

The post Dječji jesenski kros okupio oko 350 malih trkača i trkačica appeared first on cityportal.hr.