Prijava

Vaša prijava

Kako će to tek izgledati kad ne bude prerano za prvu ligu…

['dario zrnić', 'hotnews', 'žrk udarnik']

Osjetila se u glasu trenera Darija Zrnića, uoči prve utakmice njegova Udarnika u sezoni, doza samopouzdanja koja se ne može sakriti. Nije želio ispaljivati velike najave, izgovarati velike riječi, ali rekao je i ovo:

– Želimo biti bolji nego prošle sezone! Ono što smo pokazali u pripremnom razdoblju govori da možemo biti jako dobri…

I doista, tri kola kasnije stvari izgledaju idilično. Udarnik iz tri utakmice ima tri pobjede, proslave nakon što sirena označi kraj već se pretvaraju u običaj, a konkurencija sve više pogledava u smjeru Velike Gorice.

Nakon što su u prvom kolu s deset razlike projurile kroz Samobor, u drugom kolu “udarnice” su na svom parketu još uvjerljivije, s 13 golova viška, sredile opatijsku Liburniju. A kad su kadrovi proslave došli i iz Rijeke, gdje se išlo u goste Murvici, postalo je jasno da je stvar postala vrlo ozbiljna.

U prvom poluvremenu domaća ekipa imala je u nekoliko navrata tri gola prednosti, no na odmor se otišlo u egalu, jer Udarnik je prišao na minus jedna. U nastavku se velika borba, praktički gol na gol, vodila sve do 56. minute, kad je Diana Vincek postavila nedostižnih 25-21.

Bernarda Mostarlić i Nikolina Laco predvodile su Udarnik sa po šest golova, četiri puta pogađala je Vincek, po tri Ela Bajkuša i Magdalena Jurić… Dovoljno za treću pobjedu u nizu, za potvrdu briljantnog starta u sezonu.

Udarnik je tako nakon tri kola na drugome mjestu, budući da sve tri pobjede, s boljom gol-razlikom, ima i Rudar, jednako kao i trećeplasirana Lokomotiva 2. Odmah do njih je Samobor, koji ima dvije pobjede i onaj poraz od Udarnika, deset razlike doma.

A to će dovoljno reći o ovosezonskom Udarniku.

– Još je prerano za borbu za prvo mjesto, za to nam treba još pojačanja, ali idemo tim putem.

I to je rekao trener Zrnić prije starta sezone. Kako će to tek onda izgledati kad ne bude prerano…

The post Kako će to tek izgledati kad ne bude prerano za prvu ligu… appeared first on cityportal.hr.