Prijava

Vaša prijava

Održan seminar sudaca osnovne razine Nogometnog saveza Zagrebačke županije

['NSZŽ', 'Seminar sudaca']

Seminar sudaca osnovne razine Nogometnog saveza Zagrebačke županije održan je u prostorijama Nogometnog kluba Kurilovec u utorak, 11.listopada 2022. godine.

IMG 20221011 WA0019

11.10.2022. Velika Gorica. Seminar za nogometne suce NSZŽŽ-e. Foto: NSZŽŽ-e

Program seminara u cijelosti je provela Stručna komisija KNSZŽ-e koju čine: Dalibor Meić (predsjednik KNSZŽ), Zlatko Petrac, Lada Rojc, Igor Pajač, Ivan Mihalj, Petar Jerbić (Članovi) i Matija Dukić (tajnik). Na seminaru je sudjelovalo ukupno 20 sudaca i dvije sutkinje NSZŽ-e: 10 sudaca i 1 sutkinja (A lista), 10 sudaca i 1 sutkinja (B lista).

IMG 20221012 WA0000

11.10.2022. Velika Gorica. Seminar za nogometne suce NSZŽŽ-e. Foto: NSZŽŽ-e

Polaznici seminara trebali su prezentirati svoje inicijalno fizičko stanje, poznavanje PNI, potvrditi spremnost napredovanja na više lige i spremnost sudjelovanja na budućem seminaru osnovne razine KNS HNS-a.

U sklopu seminara svi prisutni suci morali su proći teorijsku provjeru znanja pravila nogometne igre (pisani ispit) i fitness provjeru koja se sastojala od SDS testa (glavni suci) i ARIET testa (pomoćni suci).

Po završetku spomenutih aktivnosti sucima se obratila Stručna komisija s planovima i savjetima za nadolazeće razdoblje, a predsjednik Meić je završnom riječi i pozdravom zatvorio seminar.

Galerija fotografija

The post Održan seminar sudaca osnovne razine Nogometnog saveza Zagrebačke županije appeared first on cityportal.hr.


Hribarova Filmska družina dobila novčana sredstva