Prijava

Vaša prijava

Kurilovec ostao bez pobjede u završnici, Lukavcu presudio bivši igrač Kurilovca

['hotnews', 'Nk Kurilovec', 'Nk Lukavec']

Dva kluba, jedan bod. Tako se, u četiri riječi, može sažeti učinak turopoljskog dvojca u četvrtom rangu hrvatskog nogometa, u ligi koja se zove 3. NL Centar. Praznih ruku ovoga je puta ostao Lukavec, a taj jedini bod osvojio je Kurilovec, koji se već navikao osvajati bod po bod.

Ove subote Kurilovčani su gostovali kod Ravnica i odigrali 1-1, a to im je već treći remi u posljednja četiri susreta. Imali su ovoga puta sva tri boda u džepu sve do 88. minute, ali tad je mrežu gola koji čuva Franko Lalić zatresao momak kojeg zovu Eto, a punim imenom se zove Francis Komlavi Eto Koumenyanou.

Kurilovečki strijelac koristi nešto manje slova pri potpisivanju, Ivan Crnov u 63. minuti pogodio je za vodstvo, ali još jednom je Kurilovčanima nedostajalo koncentracije u završnici utakmice. I morali se zadovoljiti bodom, trinaestim u 11 utakmica ove sezone.

Lukavec je, pak, ostao na svojih osam bodova i na pretposljednjem mjestu ljestvice. Gostovanje kod Maksimira bilo je očekivano zahtjevno, a najzaslužniji za to je Filip Hodak, nekadašnji igrač Kurilovca, koji je već do 14. minute uspio odvesti Lukavčane u debeli minus. Prvi put zabio je u desetoj, a drugi u 14. minuti.

Vratio se Lukavec golom Hrvoja Humeljaka u 36. minuti, ostao u utakmici sve do završnice, ali više od toga nije išlo. Maksimir je sve dvojbe riješio u 79. minuti, kad je Frano Medić postavio konačnih 3-1.

Upravo će Maksimir biti sljedeći protivnik Kurilovcu, dok će Lukavec na svom Lukavellu ugostiti Samobor.

The post Kurilovec ostao bez pobjede u završnici, Lukavcu presudio bivši igrač Kurilovca appeared first on cityportal.hr.