Prijava

Vaša prijava

Ivica Bačurin u drugoj rundi sredio i drugog protivnika nakon povratka u ring

['goran sučević', 'hotnews', 'Ivica Bačurin']

Lijepa boksačka večer u Zaboku, manifestacija nazvana “Dražen Petrović Memorial Fight Nigth” zaključena je u velikom stilu, pobjedom 33-godišnje Ivane Habazin protiv Australke Diane Prazak u borbi za WBC Silver titulu, što znači da će Ivana u sljedećoj godini biti prva izazivačica svjetske prvakinje po WBC verziji, Jessice McCaskill.

Međutim, nama je puno važnije i kudikamo zanimljivije bilo ispratiti borbu našeg Ivice Bačurina, 40-godišnjeg povratnika boksu, koji je i drugi povratnički meč riješio sigurno i uvjerljivo. Protivnik mu je bio srpski boksač Goran Sučević, koji je izdržao do druge runde, kad je sve riješeno u korist Bačurina.

Imao je Ivica tijekom priprema za ovu borbu problema s leđima, mučio se s tom ozljedom, no u ringu u Zaboku vidjeli smo da je uspio sve to nadići i pripremiti se i više nego dovoljno dobro za ovu borbu.

Već se Ivica, naravno, sprema i za sljedeće izazove, jer ova prva dva meča bila su zapravo samo zagrijavanje za ono što gorički boksač želi, a to je povratak na razinu boksa na kojoj je bio u svojim najboljim danima. Djeluje spremno, djeluje motivirano, uvjereni smo da će i u razdoblju pred nama stizati dobre vijesti s njegovih mečeva.

The post Ivica Bačurin u drugoj rundi sredio i drugog protivnika nakon povratka u ring appeared first on cityportal.hr.