Prijava

Vaša prijava

Akrobatski rock’n’roll klub Gorica osvojio 4 medalje u 4 kategorije

['ARRK Gorica', 'Međunarodno natjecanje', 'popovača']

Plesači iz velikogoričkog kluba ARRK Gorica nastupili su u subotu na kvalifikacijskom turniru u akrobatskom rock’n’rollu u Popovači. Niti ovoga puta odlični rezultati nisu izostali. Natjecali su se u četiri kategorije i u svakoj osvojili medalju.

– Prvu zlatnu medalju nakon ljetne pauze osvojili su Leona Hrvačić i David Kovač Savanović, najmlađi natjecatelji kluba, u kategoriji Mini. S obzirom na uzastopne medalje s posljednjih turnira pred ovim parom je jedna sjajna plesačka budućnost. U kategoriji Malih formacija 3 natjecale su se dvije formacije iz kluba i obje su ostvarile vrhunski rezultat. Formacija Lollipop osvojila je srebrnu medalju, a formaciji Pahuljice je za par bodova izmakla medalja te su natjecanje završile na 4. mjestu – ističu iz kluba.

U kategoriji Malih formacija 2 cure iz formacije Butterfly popele su se na pobjedničko postolje i osvojile srebrnu medalju.

– Najstarije natjecateljice ARRK Gorice, formacija Bubblegum, plesale su se u kategoriji Juniorskih ženskih formacija i svojoj bogatoj kolekciji medalja pridodale su i onu brončanu s ovog natjecanja. Svim natjecateljima čestitamo na vrhunskim rezultatima i uopće ne sumnjamo da nas očekuju nove medalje i plesački uspjesi s nadolazećih natjecanja – poručuju iz kluba.

Sljedeći turnir koji očekuje naše mlade plesače je 05. studenog u Slavonskom Brodu.

 

The post Akrobatski rock’n’roll klub Gorica osvojio 4 medalje u 4 kategorije appeared first on cityportal.hr.


275. Matičin četvrtak – najava