Prijava

Vaša prijava

Dan futsala u našem gradu: Prvoligaška razina, festival mladosti i suveniri

['futsal gorica epic brozo', 'gorica futsal day', 'hotnews', 'Igor Mostarlić']

Velikogorička futsal kampanja, ludo ambiciozna i usmjerena samo jednom cilju, ulasku u najviši rang, polako se zahuktava. Futsal Gorica Epic Brozo dosad je odradila četiri utakmice, upisala četiri pobjede, i sve to s gol-razlikom 35-4?! Impresivno, ali i u skladu s najavama…

Za početak je u kupu, u polufinalu regije, Zagreb 92 potučen je do nogu, na kraju je bilo 12-1, čime je izboreno finale regionalnog kupa protiv Zagorja iz Jesenja. Tu je Gorica bila još uvjerljivija, ovoga puta protivnik je nastradao s konačnih 12-0.

Krenulo je zatim i prvenstvo, a prvo kolo donijelo je ogled s Petrinjčicom. I novu uvjerljivu pobjedu, ovoga puta završilo je 5-2 za Goričane, koji su seriju nastavili i u idućem kolu. Ponovno je u grad stiglo Zagorje, ovoga puta završilo je “samo” 6-1…

Lagano, uvjerljivo i čisto svoje protivnike prolaze “Taurusi”, kako se sami nazivaju, ali ono što ih čeka u subotu od 18.30 sati u Gradskoj sportskoj dvorani moglo bi ponuditi bitno drukčiju sliku.

– U kupu igramo protiv Šibenika i tu očekujemo, realno, utakmicu na prvoligaškom nivou. Šibenik je, uostalom, prošle sezone ispao iz prve lige, nakon čega se bitno pojačao i želi pod svaku cijenu natrag u prvu ligu. Jednako kao i mi, uostalom, zato i vjerujem da će ovo biti prava, vrhunska utakmica – kaže Igor Mostarlić, prvi čovjek Futsal Gorice Epic Brozo.

futsal gorica epic brozo

A kad već u grad stiže tako kvalitetna futsal predstava, u klubu su se potrudili ponuditi ljudima i nešto više od onoga što će se događati na parketu između 18:30 i 20 sati. U pripremi je, naime, happening pod nazivom “Gorica Futsal Day”, koji će se nasloniti na ovu utakmicu.

Cijeli program počinje u 16 sati, kad će na parket Gradske sportske dvorane istrčati prvi klinci iz klupskog omladinskog pogona. Sve klupske selekcije predstavit će se publici, koja će imati što raditi i kad izađe iz dvorane, jer bit će tu “Gorica korner”, na kojem će se ljubitelji futsala, kao i oni koji će to tek postati, moći osvježiti, ali i dobiti suvenir, koji besplatno dolazi uz kupljenu ulaznicu.

Bit će to prava sportska subota u našem gradu, jer iste večeri u dvorani srednjih škola rukometaši Gorice igrat će svoju europsku utakmicu protiv češkog Sokola. Ništa manje sportska neće biti ni nedjelja, koja nudi gostovanje Cibone u Gradskoj dvorani, ali i Slaven Belupa na obližnjem Gradskom stadionu…

The post Dan futsala u našem gradu: Prvoligaška razina, festival mladosti i suveniri appeared first on cityportal.hr.