Prijava

Vaša prijava

FOTO – Bila je to jedna nezaboravna – kurilovečka i hrvatska noć

[]

Samo sat vremena nakon velike pobjede Hrvatske nad Brazilom, u restoranu Za vašu dušu, kurilovečki Nogometni klub upriličio je tradicionalnu Kurilovečku noć. Nešto više od 160 kurilovečkih simpatizera – uprava, treneri, navijači i igrači, u sprezi i harmoniji s djelatnicima Doma za starije Oaza i Hrvatske vojske iz vojarne Buna koji su u to vrijeme imali domjenak, u čast velike hrvatske pobjede zajedno su zapjevali Moju domovinu i Lijepa li si.
Uvodno je nazočne goste pozdravio Zdenko Sovina, a predsjednik kluba Dražen Vujnović naglasio je:
– “Nakon dvije godine pauze iz poznatih razloga, ponovo smo zajedno da obiteljski, plesom i veseljem završimo još jednu nogometnu godinu našeg Kurilovca. Iduće godine slavimo 75. godišnjicu i ona će biti u znaku tog jubileja. Povodom tog događaja dali smo izraditi jubilarne dresove, a jedan poklanjamo i uvaženom dogradonačelniku našeg Grada Velike Gorice gospodinu Nevenu Karasu.”

IMG 0677

IMG 0679

Svakako da uz nogometaše moramo spomenuti i nazočnost na fešti zgodnih i odličnih kurilovečkih rukometašica Udarnika za koje nastupa sestra našeg nogometnog reprezentativca Joška Gvardiola, Franka.

IMG 0688

Uz zabavni program grupe Zakon šutnje, priređena je bogata i vrijedna tombola uz koju će neki sretnici vikende provesti u Dubrovniku i Gorskom kotaru kao glavne nagrade, a bilo je oko stotinjak utješnih nagrada.
Bila je to jedna nezaboravna noć – kurilovečka i hrvatska.

IMG 0662

IMG 0672

IMG 0697

IMG 0692

IMG 0674

IMG 0670

IMG 0691
IMG 0699
IMG 0703

 

The post FOTO – Bila je to jedna nezaboravna – kurilovečka i hrvatska noć appeared first on cityportal.hr.