Prijava

Vaša prijava

FOTO Trener Željko Sopić: Mi nemamo velikog izbora, nama su opcije samo pobjeda ili neodlučeno

[]

27.01.2023. Velika Gorica. Press konferencija uoči utakmice NK Osijek i HNK Gorica. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Trener HNK Gorica Željko Sopić i igrač Slavko Bralić najavili su jučer (petak, 27.01.2023.) na press konferenciji utakmicu 19. kola SuperSport HNL između Osijeka i Gorice. Gorički prvoligaš je u nastavku prvenstva osvojio dva boda: oba susreta, protiv Varaždina (zaostala utakmica iz 17. kola) odnosno Dinama (18. kolo) odigrao je neodlučeno bez pogodaka. Nakon gostovanja na Maksimiru Gorica opet gostuje, u nedjelju (29. siječnja) igra u osječkom Gradskom vrtu.

27.01.2023. Velika Gorica. Press konferencija uoči utakmice NK Osijek i HNK Gorica. Željko Sopić. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Trener Sopić je naglasio da su pripreme pred utakmicu u Osijeku dobro odrađene i da Gorica spremno dočekuje nedjeljni susret. Iako će izostati kartonirani Steenvoorden i Raspopović, igrači zadnje linije i starteri u obje zadnje utakmice, igrački kadar koji mu je na dispoziciji je dovoljno širok i dovoljno kvalitetan da zatvori ta dva mjesta. Gorica je na posljednjem mjestu i mi nemamo drugog izbora nego tražiti pobjedu i bod(ove) u svakoj narednoj utakmici. Ne kažem da moramo igrati bolje, ali mi možemo igrati bolje.

27.01.2023. Velika Gorica. Press konferencija uoèi utakmice NK Osijek i HNK Gorica. Slavko Bralić. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Atmosfera u svlačionici je vrlo dobra, poraslo nam je samopouzdanje nakon remija s Dinamom – rekao je Bralić te vjeruje da imaju šansu pobijediti Osijek. Nemam poseban motiv igrati protiv kluba koji me je poslao na posudbu, prilazim svakoj utakmici podjednako ozbiljno i vjerujem da je to ispravan pristup.

27.01.2023. Velika Gorica. Press konferencija uoči utakmice NK Osijek i HNK Gorica. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Moderatorica konferencije za medije bila je Larisa Trošić.

Galerija fotografija

Ova objava FOTO Trener Željko Sopić: Mi nemamo velikog izbora, nama su opcije samo pobjeda ili neodlučeno se prvi puta pojavila na cityportal.hr.