Prijava

Vaša prijava

Nogometaši iz Novog Čiča započeli pripreme

[]

Minulog siječnja Dinamo Hidrel iz Novog Čiča odradio je izbornu Skupštinu, a sinoć (srijeda) od 19 sati startali su i nogometaši seniorske momčadi.

Foto: Mato Paviša/Cityportal.hr

Foto: Mato Paviša/Cityportal.hr

Igrače su dočekali novi predsjednik Željko Hemen, dopredsjednici Domagoj Perković i Ilinko Duvnjak, sportski direktor Krešo Đuksi, članovi Uprave Sanja Bejić i Josip Šantek te trener Mario Paviša. Dinamovci igraju u 1. županijskoj ligi istok koja ima 14 klubova, a nakon jesenske polusezone plasirani su malo ispod sredine poretka.

Foto: Mato Paviša/Cityportal.hr

Igrače je pozdravio predsjednik Hemen i između ostalog naglasio da posebnih rezultatskih imperativa nema, ali želi redovito treniranje, zalaganje, poštivanje dresa koji nose, a onda i uživanje u amaterskom poimanju nogometa. Uprava će se pak potruditi kako bi igrači imali uvjete za gore navedeno.

Foto: Mato Paviša/Cityportal.hr

Trener Paviša traži slično, ali i pomak na ljestvici uspješnosti. Zahvalio se dečkima na vrlo dobrom odazivu na prvi trening, a od starosjedioca u konkurenciji su Šimić, B. Filipović, Šafranko, Čurla, Leo Hemen, Leo Hladni, Fabricio Hrkovac, Jeleć, Jurišić, Kadoić, Lacković, Musolli, Risonjić, Škrtić, Španiček, Davutović i Cestarić. Seniorima su priključeni juniori Leon Hasanović, Filip Žarina i Matija Turković.

Foto: Mato Paviša/Cityportal.hr

Prinove su iskusni Vedran Brebrić, Marko Rus i Nikola Slivak, a reaktivirali su se Petar Sudar, Franko Budin, Leon Stojsavljević i Patrik Stojsavljević. Kapetan momčadi iskusni Filip Đuksi teško je ozlijeđen zimus na malom nogometu i vjerojatno će pauzirati čitavo proljeće. Kompletne pripreme odradit će se na igralištu Hidrela.

Foto: Mato Paviša/Cityportal.hr

Prva kontrolna utakmica je već u subotu, 4. veljače kod Poleta u Buševcu. Klas iz Mičevca je na rasporedu u subotu, 11. veljače, a igra se na umjetnoj travi u Žerjavincu. Kup utakmicu kontra Meštrice je 19. veljače u Čiču, a eventualno 2. kolo igra se sedam dana kasnije. Prijateljska s Bunom na rasporedu je 5., Jelačićem 11., a 14. kolo prvenstva igra se 19. ožujka protiv Brcka u gostima.

Foto: Mato Paviša/Cityportal.hr

Nakon prvog treninga dečkima je organizirana večera koju su pripremili Sanja Bejić, Josip Šantek i Domagoj Perković.

Ova objava Nogometaši iz Novog Čiča započeli pripreme se prvi puta pojavila na cityportal.hr.