Prijava

Vaša prijava

Polet Buševec i Kralj Tomislav u Zagrebu odigrali 3-3

[]

Renomirani Jedinstveni županijski ligaš Polet iz Buševca u pogonu je gotovo dva tjedna. Minule subote odigrana je i prva test utakmica za proljetnu polusezonu, a 3-2 svladan je Dinamo Hidrel. Trener Poleta Josip Rožić dao je sažetak viđenog u Zagrebu, ali i do sada odrađenog.

Foto: Josip Rožić

– Druga pripremna utakmica odigrana je u srijedu u večernjem terminu na S Centru Nur protiv momčadi Kralj Tomislav na umjetnoj travi po izrazitoj velikoj hladnoći. Što se tiče same utakmice moram kazati da sam i više nego zadovoljan uz činjenicu da još nismo kompletni zbog ozljeda, bolesti i obaveze posla. Igralo se obostrano odlično, dinamično i zanimljivo uz 6 pogodaka pa su malobrojni gledatelj mogli biti zadovoljni. Za Polet su igrali Eremija, Banić, Šorša, Cvitanović, Janječić, Jušić, Dejanović, Župetić, Sučić, Pejak, Zagorec, Frklić, Krajinović i Galić. Strijelci su bili Zagorec dva puta i iskusni Ivica Sučić. Veseli što se već sada polako vidi kako bi trebali izgledati u nastavku sezone a pogotovo me raduje ponašanje i htijenje igrača na terenu ali i van njega. Očekujem što brži povratak odsutnih igrača kako bi konkurencija bila još zaoštrenija – otkrio je trener Poleta Josip Rožić.

Javio se ubrzano i sveprisutni tajnik Vedran Katulić uz dodatak velike gužve. Jesu li transferi u pitanju? Otkrit će vrijeme.

Naslovna foto: Vitomir Štuban/Cityportal.hr

Ova objava Polet Buševec i Kralj Tomislav u Zagrebu odigrali 3-3 se prvi puta pojavila na cityportal.hr.