Prijava

Vaša prijava

Košarkaši Gorice poraženi u Splitu

[]

Košarkaši Gorice jučer su u Splitu odigrali zaostalu utakmicu HT Premijer lige protiv momčadi Splita, koja je na kraju utakmicu s rezultatom 110:64 riješila u svoju korist.

Bikovi su dekoncentrirano ušli u susret i nakon uvodnih 5 minuta postigli smo samo 1 poen. Domaćini su iskoristili priliku i preko Jukića poveli 11:1. Prva četvrtina završila je 28:11, a u 14. minuti Tišma zakucava za +21 (34:13). Isti igrač zatvorio je poluvrijeme za +31 (54:23) čime je pobjednik praktično bio odlučen i drugo poluvrijeme bilo je samo rutinsko odrađivanje posla.

Poraz je ovo kojeg treba što prije zaboraviti i koncentrirati se na puno važniju utakmicu protiv zagrebačkogDinama.

– Čestitam Splitu na pobjedi. Mi smo zakazali u svim segmentima košarkaške igre i to pokazuje ovaj rezultat. Nepotrebno smo ušli u utakmicu s prevelikim respektom. Imali smo protiv Zadra šut za egal u završnici, a igrali smo i s Cedevitom ravnopravno. Ušli smo na nekakav kilav način u susret što nije baš simptomatično za nas. Poslije smo upali u mlin Splita i jednostavno se nismo uspjeli vratiti. Oni su pogađali i otvorene šuteve i šuteve preko ruke i onda se teško iz toga izvući. Split je trenutno naša najbolja ekipa, imaju 8 pobjeda za redom i mi smo znali što nas čeka, ali nismo odgovorili kako treba – rekao je nakon utakmice Braslav Turić, trener Bikova.

– Čestitam Splitu na izvrsnoj igri i pobjedi. Igraju stvarno u odličnom ritmu i svaka im čast. Nama preostaju još dvije utakmice koje su nam jako bitne i zatim borba u Ligi za ostanak – komentirao je Vito Porobić, igrač Gorice.

Foto/Izvor: KK Gorica

Ova objava Košarkaši Gorice poraženi u Splitu se prvi puta pojavila na cityportal.hr.