Prijava

Vaša prijava

Kurilovec i Lukavec bez pobjednika na Udarniku

[]

U dobro posjećenom turopoljskom derbiju III. NL Centar na Udarniku, Kurilovec i Lukavec podijelili su bodove. Gledajući utakmici u cjelini svaka momčad je imala svoje bolje poluvrijeme. Gosti iz Lukavca već u 1. minuti preko Vujičića su zaprijetili kada je pogodio malu mrežicu s vanjske strane gola. U 16. minuti Cimeša je glavom iz blizine pucao pod gredu, Išek izvadio loptu. Nakon slobodnog udarca za goste iz blizine, samo na par metara od gola Grozdek nije spremio loptu gol. Tek jedan ozbiljniji udarac u okvir gola u prvom dijelu uputio je Resler u 26. minuti koji Anić uz malo više napora neutralizira. Iako su domaćini u drugom dijelu imali posjed i proveli dosta vremena na polovici Lukavca ništa preozbiljno nije se dešavalo, više stihijske prilike. Gostujući igrač Grozdek u 67. minuti jedan na jedan s Išekom, promašuje vrata. U zadnjih dvadesetak minuta Kurilovec u velikom naletu, lukavečka igra je pala, ali obrana je izdržala ponajviše gostujućem vrataru koji je momčad vadio iz vatre. Najveći zicer Kurilovčana u 86. minuti, loptački bilijar u gostujućem šesnaestercu, zadnji udarac Reslera u vrata, ali Anić velikom paradom skida put lopti u mrežu. Na kraju ipak dojam da su oba trenera zadovoljni bodom nakon prikazane utakmice, inače obje turopoljske momčadi u proljetnom nastavku prvenstva u dvije utakmice su bez poraza, bez primljenog i postignutog gola.

 

III. NL Centar, 19. kolo

KURILOVEC – LUKAVEC 0:0

VELIKA GORICA. SRC Udarnik. Gledatelja 200. Sudac: Bogdanić (Sisak). Pomoćnici: Horvatinović (Petrinja) i Radić (Zagreb).

KURILOVEC: Išek, Artuković (od 73. Blagoev), Turkalj, Selman, Pezo, Bolješić, Šarić, Stojaković (od 87. Bakula, Završki, Resler, Ćosić. Trener: Senad Harambašić.

LUKAVEC: Anić, Žuljević, Marko Grdenić, Quni (od 64. Vidaković), Vujičić (od 64. Raužan), Grozdek, Cimeša (od 81. Matić), Marijan Grdenić, Povoljnjak, Talan (od 89. Ostojić), Banić. Trener: Slaven Batovanja-Gičev.

Ova objava Kurilovec i Lukavec bez pobjednika na Udarniku se prvi puta pojavila na cityportal.hr.