Prijava

Vaša prijava

Porazom od Širokog, Gorica završila nastup u ABA2 ligi

[]

U posljednjem kolu ABA 2 lige sastale su se ekipe Širokog i Gorice, a bodove je odnijela domaća ekipa Širokog rezultatom 88:78

– Široki je bio puno čvršći i kvalitetniji, mislim da je bila jedna dobra i korektna utakmica. Pratilo nas je dosta problema od samog početka sezone tako da na kraju neke stvari nisu ni neočekivane. Događali su nam se periodi dva ili tri balona gdje smo u kratkom vremenu morali odigrati što hrvatsko prvenstvo što ABA ligu, a za naš roster koji imamo s relativno dosta starijih igrača to nije bilo moguće niti pratiti. To je jedna realnost ove sezone za nas – rekao je nakon utakmice trener Bikova, Braslav Turić.

U redovima Goričana istaknuo se Dino Cinac s 14 poena, a najbolje pomagače s 11 poena imao je u Ivanu Tvrtku Majiću i Juri Gunjini koji je poenima pridodao 7 skokova i 4 asista. Karlo Uljarević dobro je razigravao suigrače s 11 asistencija.

Ovime je Gorica završila ovogodišnji nastup u ABA2 ligi s omjerom 2-11 čime je izbjegnuto posljednje mjesto.

– Igrači su stekli vrijedno međunarodno iskustvo koje će im dobro doći u domaćoj Ligi za ostanak kao i budućoj karijeri – istaknuli su iz kluba.

Foto: KK Gorica

Ova objava Porazom od Širokog, Gorica završila nastup u ABA2 ligi se prvi puta pojavila na cityportal.hr.


Nacionalni ispiti