Prijava

Vaša prijava

Veterani Dinama bolji 2-0 od Lekenika

[]

U petak 24. ožujka od 17 sati u Novom Čiču na igralištu Dinamo Hidrela odigrana je prvenstvena nogometna utakmica veterana domaćeg Dinama i Lekenika u sklopu 16. kola NS Velika Gorica. Sudio je pred 20-tak gledatelja Zlatko Petrac iz Velike Bune, prije prvoligaški pomoćni arbitar.

Lijevo Stjepan Grgar voditelj Dinama, Zlatko Petrac i Zoran Gregurić voditelj Lekenika – foto: Mato Paviša

Lekenik je stigao kao favorit zbog položaja na ljestvici uspješnosti međutim igrom u fazi napada to nije opravdao. Tek u samoj završnici dvoboja, Ičanović je u 65. minuti pogodio vratnicu s vanjske strane, a u 70. njegov projektil također s gotovo 30 metara dirao je vratnicu.

16. kolo prvenstva Lige veterana NS Velika Gorica – Dinamo Hidrel – Lekenik – foto: Mato Paviša

Dinamovci su pak bili konkretniji i zasluženo poveli u 11. minuti. Stipetić je lijepo lijevo dubinski uposlio Miru Milanščaka, ovaj je od prve iz sprinta ubacio na drugu vratnicu, a utrčali Darko Kučan s desna, volejom pogodio mrežu za 1-0. Sve vrlo efektno i neobranjivo.

16. kolo prvenstva Lige veterana NS Velika Gorica – Dinamo Hidredl – Lekenik – foto: Mato Paviša

Na poluvremenu je Zoran Gregurić Zvrk, voditelj Lekenika, pokušao još više motivirati svoju momčad i tražio pas igru te više dubinska proigravanja, ali ubrzo se dogodio novi šok za goste.

16. kolo prvenstva Lige veterana NS Velika Gorica – Dinamo Hidredl – Lekenik – foto: Mato Paviša

Igrala se 50. minuta kada je Krlić s lijeve strane centrirao, a opet Darko Kučan s desne strane u primanju lopte dolazi u prigodu i u padu gađa i pogađa suprotnu malu mrežici za končanih 2-0. Imao je neuništivi Darko (igrač utakmice) još dvije prave zgode da zabije takozvani hat-trick, ali nedostajalo je malo sreće i preciznosti. Nakon utakmice dogodilo se i već uobičajeno treće poluvrijeme uz kotlovinu za koju su bili zaduženi majstori tog posla Ilinko Duvnjak i šef kuhinje Joža Šantek.

16. kolo prvenstva Lige veterana NS Velika Gorica – Dinamo Hidredl – Lekenik – foto: Mato Paviša

DINAMO (NČ) – LEKENIK 2-0

NOVO ČIČE Igralište Dinamo Hidrela. Gledatelja 20. Sudac: Zlatko Petrac (Velika Buna).

STRIJELAC: 1-0 Darko Kučan (11), 2-0 Darko Kučan (50).

DINAMO NOVO ČIČE (veterani): Radović, Kelemenić, Josip Šantek, Malbaša, Stipetić, Husko, Miro Milanščak, Slivak, Krlić, Mentor, Jorgić (još su igrali: Horvatić, Ljubas, Penić, Željko Hemen, Ivanović, Darko Kučan, Jukić). Voditelj: Stjepan Grgar

LEKENIK (veterani): Dolački, Peršin, Stojević, Đurašin, Sever, Ostrman, Zlatko Čosić, Krešo Matković, Skrbin, Ičanović, Žabčić (još su igrali: Puškarić, Čančar, Kranjčević, Dominik Čosić, Antolec, Kušević, Denis Matković). Voditelj: Zoran Gregurić

IGRAČ UTAKMICE: Darko Kučan

Ova objava Veterani Dinama bolji 2-0 od Lekenika se prvi puta pojavila na cityportal.hr.