Prijava

Vaša prijava

Zlato za Saru, srebro za Marinelu i bronca za Matiju iz TKD Velika Gorica

[]

Na Prvenstvu Hrvatske za mlađe kadete, kadete i mlađe senior, održanom ovog vikenda u sportskoj dvorani Osnovne škole Ivanja Reka, nastupilo je ukupno 539 natjecatelja iz 41 kluba.

Zbog promjene određenih pravila za kadete od Svjetske taekwondo organizacije, mnogi kadeti i kadetkinje iz Taekwondo kluba Velika Gorica nisu mogli nastupiti, pa je ovaj gorički klub predstavljalo samo četvero natjecatelja. No, to ih nije zaustavilo da osvoje odličja.

Broncu je tako osvojio Matija Kompes, a Marinela Bašković osvojila je drugo mjesto na PH za mlađe senior U21. Sara Habijančić je u finalu bila bolja od predstavnice Medvedgrada iz Zagreba te tako postala prvakinjom Hrvatske u uzrastu mlađih seniorki U21. S osvajanjem zlata i srebra cure su u ekipnom poretku seniorki U21 osvojile 3. mjesto.

– S osvojenim srebrom i dvije bronce na PH koje se održalo u travnju, odlično smo nastavili niz s nove tri osvojene državne medalje, ali i osvojenim peharom za ukupni plasman. Time samo smo potvrdili ono što radimo već 13 godina, a to je da svake godine imamo državne medalje u svim dobnim skupinama i dobijemo nekog novog državnog prvaka, što je nevjerojatan uspjeh za naš klub i posebno za naš Grad – istaknuli su iz kluba.

Pred sportašima Taekwondo kluba Velika Gorica je još seniorsko prvenstvo u listopadu.

Ova objava Zlato za Saru, srebro za Marinelu i bronca za Matiju iz TKD Velika Gorica se prvi puta pojavila na cityportal.hr.