Prijava

Vaša prijava

Turopoljac riješio pobjednika u zadnjih dvadesetak minuta

[]

Siromašno prvo poluvrijeme utakmice u Kučama između Turopoljca i buševskog Poleta, bez golova i nekih izrazitih prilika. Ali zato su igrači u drugoj dionici popravili dojam dosade za gotovo stotinjak gledatelja. Odmah na početku za Polet veliki zicer nije iskoristio Matušin, pucao je kraj gola. Nedugo potom uslijedila je također velika prilika za domaće gdje Mlinarić izlazi na gostujućeg vratara Gligorevića koji izlazi kao pobjednik. Prvi gol na utakmici pao je u 70. minuti iz akcije u kojoj Mlinarić u šesnaestercu pronalazi Matasića koji poentira za minimalno vodstvo. Inače gosti su imali velikih primjedbi te protestirali na domaće vodstvo, smatrali su da je domaći strijelac bio u zaleđu, pomoćni sudac je ostao pri svojoj odluci. Nakon vodstva domaćih gosti prijete preko Matušina koji ozbiljno prijeti udarcem glavom, lopta je završila u korneru. Igrala se 79. minuta, nakon kornera izvedenog na bližu vratnicu najprisebniji je domaći kapetan Čunčić koji pogađa u bliži kut. Samo dvije minute kasnije domaći igrač Saraf “prošetao” se kroz sredinu uz Poletovu obranu do golmana i prizemnom loptom pogodio za nedostižnih 3:0. Momčad iz Buševca je tek u 86. minuti došla do počasnog pogotka preko Grlića.

JŽNL , 28. kolo

TUROPOLJAC – POLET (B) 3:1

ŠRC Kuče. Gledatelja 100.
Sudac: Golubić (Velika Gorica). Pomoćnici: Huzjak (Gustelnica) i Sučec (Velika Gorica).

STRIJELCI: 1:0 – Matasić (70), 2:0 – Čunčić (79), 3:0 – Saraf (81), 3:1 – Grlić (86).

TUROPOLJAC: Zagorac, Hadžiabdić, Hren, Gogić (od 36. Domić), Matasić, Saraf, Carev, Čaić (od 83. Karnas), Čunčić, Horvat, Mlinarić. Trener: Stiven Žitnik.

POLET (B): Gligorević, Đuretić, Banić (od 71. Grlić), Baćan, Pejak, Matušin, Šestak, Jušić, Cvitanović, Dejanović, Krajinović. Trener: Josip Rožić.

Ova objava Turopoljac riješio pobjednika u zadnjih dvadesetak minuta se prvi puta pojavila na cityportal.hr.