Prijava

Vaša prijava

Gorica pomaže i negdašnjim igračima Radnika

[]

Dubravko Hrkovac (55) kompletno je nogometno školovan u Dinamu Zagreb, a kasnije je igrao u tada prvoligašima Radniku Velika Gorica, Zadru, Zagrebu, Inker Zaprešiću i Segesti. Posebno se pamte dani u lokalnom Radniku jer Hrkovac je domaći dečko iz Novog Čiča koji sada živi u Gorici. Dugogodišnji profesionalni nogometni dril ostavio je traga na tijelu, a prije 30 godina doktor Nemec u Lovranu napravio je Hrkovcu artroskopiju koljena. Hrkovac je danas samostalni ugostitelj u Novom Čiču, a koljeno lijeve noge opet se javilo u vidu teškoća u kretanju pa je otpalo i omiljeno mu planinarenje. Opet je bio potreban zahvat a u prvoligašu Gorici su našli volje, vremena i motiva za pomoć iako su se proljetos vodile sada već epske bitke za ostanak među elitom.

U petak, 26. svibnja, na Šalati u Zagrebu doktor Damjan Dimnjaković, koji radi i za Goricu, uspješno je operirao Hrkovca. “Hrki” se nije zaboravio javiti dok je još u fazi rehabilitacije.

– Najprije velika zahvala doktoru Damjanu Dimnjaković na brzoj reakciji, velikoj pažnji i uspješnom zahvatu. Isto tako velika hvala i predsjedniku Gorice Neni Črnko za pomoć u vremenu dok je u Gorici bila totalna mobilizacija na svim razinama, a našlo se vremena i za pomoći negdašnjem igraču Radnika. Zahvala ide i kondicijskom treneru Krešimiru Šoš. Na kraju, velika čestitka svima u HNK Gorici jer proljetos su napravili pravi nogometni pothvat i tako oduševili sve ljubitelje nogometa širom Turopolja. Naklon svima do poda. Pozdrav ide i Dejanu Klafurić koji se stalno javljao i brinuo o mojem zdravlju. Hvala mu-poruka je Dubravka Hrkovca.

Ova objava Gorica pomaže i negdašnjim igračima Radnika se prvi puta pojavila na cityportal.hr.