Prijava

Vaša prijava

Poljoprom-Trgovine Aldi pobjednik 10. memorijalnog turnira ‘Božidar Vitez’ u Kobiliću

[]

Poljoprom-Trgovine Aldi pobjednik je 10. memorijalnog malonogometnog turnira ”Božidar Vitez” odigranog jučer (nedjelja, 09. srpnja 2023.) u organizaciji Nogometnog kluba Vatrogasac na igralištu u Kobiliću.

Finalni susret između Poljoprom-Trgovine Aldi i prošlogodišnjeg pobjednika CB Chelos bio je vrlo izjednačen, Chelos je došao u vodstvo na početku, izjednačio je u drugom poluvremenu na 1:1 efektnim pogotkom Klasnić. Ostatak utakmice karakterizirala je oprezna igra jednih i drugih, o pobjedniku je odlučeno udarcima sa 7m. Za pobjedu Poljoprom-Trgovine Aldi pogodili su Šošić, Klasnić i Skrbin.

Nagrađene su tri prvoplasirane momčadi (novčana nagrada + pehar) te pehari za najbolje pojedince, igrač i vratar. Nagrade su dodjeljivali članovi obitelji prije 10 godina preminulog Božidara Viteza i klupski čelnici. Simbolično je upaljeno 10 baklji u čast Bože, čovjeka kojeg se u Kobiliću mnogi rado prisjećaju.

Poredak: 1. Poljoprom-Trgovine Aldi, 2. CB Chelos, 3. Nikić Glazure. Za najboljeg igrača izabran je Leon Klasnić (Poljoprom-Trgovine Aldi), a najbolji vratar je David Buđak (CB Chelos).

Natjecalo se 16 momčadi podijeljenih u 4 skupine, igralo se na travi sustavom 5+1. Trajanje utakmica 2×10 min., a finale 2×15 minuta. Kotizacija za sudjelovanje iznosila je 80 eura. Ukupno na cjelodnevnom natjecanju odigrana je 31 utakmica, sve ih je vodio sudac Tihomir Bratković, a u polufinalnim susretima i finalu pridružio mu se i Tihomir Čunčić. Koordinator turnira bio je Kristijan Golub, koji je ujedno bio i moderator.

10.malonogometni memorijalni turnir ”Božidar Vitez”

REZULTATI  Četvrtfinale: Nikić glazure – IKEA montaže 4:2, Barba Niko juniori – Poljoprom-Trgovine Aldi 0:2, CB Chelos – Klimart 4:0, BT servis – Tomić AG 0:0 (2:3-7m). Polufinale: Nikić glazure – CB Chelos 0:0 (1:3-7m), Poljoprom-Trgovine Aldi – Tomić AG 2:2 (4:3-7m). ZA 3.mjesto: Nikić glazure – Tomić AG 4:3-7m. Finale: Poljoprom-Trgovine Aldi – CB Chelos 1:1 (3:1-7m).

Naslovna fotografija: Ilustrativna

Ova objava Poljoprom-Trgovine Aldi pobjednik 10. memorijalnog turnira ‘Božidar Vitez’ u Kobiliću se prvi puta pojavila na cityportal.hr.