Prijava

Vaša prijava

Mraclin i službeno predstavio novog trenera – Damir Milanović Milka

[]

Na Facebook stranici kluba službeno je predstavljen novi trener seniorske momčadi.

“Novi trener seniorske momčad NK Mraclin će biti Damir Milanović! Nakon jedne sezone izbivanja i vođenja mađarskog prvoligaša Honveda kao pomoćnik, Milka je ponovno sa nama, na mjestu gdje se najugodnije osjeća. Uz Honved, na mjestu pomoćnog trenera vodio je i ciparski Ethnikos, te kao glavni trener mlađe selekcije Gorice. Nadaleko poznato nekada igračko, a danas trenersko ime koje ne trebamo puno predstavljati i za koje vjerujemo da će podmazati naši plavi stroj da igra još bolje nego prije. Put od Budimpešte do Mraclina i nije tako dug ako te srce vuče na pravu stranu. ”

Promocija je pomaknuta za kasnije od novopridošlog igračkog kadra zbog tehničkih stvari koje je morao spomenuti trener odraditi prema bivšem klubu, iako su ova nova igračka imena na Grabi također u dogovoru s njim.
Novopridošli igrači su: Filip Dianežević, Ivan Rajić, Toni Borovac, Matej Godinić, Dominik Smolković, Filip Harambašić, Marko Rakas, a kako kažu u klubu u planu su još 3 mlada igrača čija imena će uskoro objaviti.
Klub su napustili: Petar Milatović, Vjeko Lučić, Karlo Klarić, Ante Radoš, Krešimir Budimir.

Ova objava Mraclin i službeno predstavio novog trenera – Damir Milanović Milka se prvi puta pojavila na cityportal.hr.