Prijava

Vaša prijava

Nogometaši Poleta iz Buševca krenuli u pripremno razdoblje

[]

U predvečerje zadnjeg srpanjskog dana nogometaši buševskog Poleta krenuli su u pripremno razdoblje za novu sezonu u JŽNL. Uz članove uprave na Zvrniku su nogometaše dočekali i uvodno im se obratili predsjednik Goran Rožić i trener Josip Rožić.
Kakav je plan pripremnog razdoblja pojasnio nam je trener Josip Rožić:
– Ritam rada je u 4 tjedna u tri faze – početak, dizanje i samo postizanje sportske forme. U 27 dana odradit ćemo 15 treninga, 4 pripremne utakmice – 6.8. Kralj Tomislav, 12.8. Mraclin, 16.8. Žerjavinec i 20.8. Polet iz Svete Klare, uz 8 slobodnih dana.
Osvrnuo se također buševski trener ukratko i na momčad:
– Glavno nam je da je kostur momčadi ostao na okupu. Doveli smo 5 novih igrača na koje računamo da budu pojačanja na jesen: Damir Matković i Antonio Ivkić iz kobiličkog Vatrogasca, Pavao Galović iz Meštrice, Noa Ribarić iz HAŠK-a i Matija Brajković iz Kupe iz Pokupskog. Na probi imamo još petoricu igrača: Josipa Povoljnjaka, Davida Petraca, Andriju Forjana, Matiju i Josipa Breščakovića. Vjerujem da se i onu budu također nametnuli kao ozbiljna konkurencija za momčad.
Već nekoliko sezona Polet je gotovo pri vrhu Jedinstvene županijske lige, može li ova sezona biti odskočna daska za nešto više? Upitali smo za kraj Josipa Rožića.
– Prije svega želim naglasiti da nas ždrijeb nije mazio. U prvih šest kola četiri gostujemo, a i dva domaćinstva padaju nam u srijedu. Cilj biti u gornjem domu poretka, ali ako se ukaže i najmanja prilika sigurno ćemo je iskoristiti.
Spomenimo na kraju igrače koji će već uz spomenute braniti na jesen boje Poleta: Marijo Gligorević, Marijo Pejak, Bruno Šestak, Bruno Jušić, Damjan Banić, David Đuretić, Filip Cvitanović, Filip Dejanović, Ivan Zagorec, Leonardo Janječić, Marko Župetić i Daniel Brajković.
Klub su napustili Ivan Ilijević, Ivan Grlić, Nikola Krajinović i Fran Roko Eremija.

Ova objava Nogometaši Poleta iz Buševca krenuli u pripremno razdoblje se prvi puta pojavila na cityportal.hr.