Prijava

Vaša prijava

Pripremna utakmica / Raspucani i rastrčani Lukavec uvjerljiv protiv Mraclina

[]

Generalka pred prvenstvo višerangiranog Lukavca (III. NL Centar) i nižerangiranog Mraclina (IV. NL Središte Zagreb) na lukavečkom Lukavelu u potpunosti je uspjela za domaću momčad, dok se za Mraclin to ne može reći. Na samom otvaranju utakmice domaći su poveli iz penala kojeg je realizirao Grozdek. Nekoliko minuta kasnije Rosandić je s nekih dvadesetak metara matirao neuvjerljivog mraclinskog vratara Pavlovića. Već u 20. minuti opet loša gostujuća reakcija obrane koju iz blizine kažnjava Rašić.  U 63. minuti nakon kornera Zenko po četvrti puta šalje loptu u gostujuću mrežu. Novi penal Lukavčani su izborili u 70. minuti kojeg je ponovo Grozdek sigurno realizirao za 5:0. Spomenuti igrač trećim golom na utakmici završio je golijadu za svoju momčad u 83. minuti, iz slobodnog udarca pogodio je lijevi kut vratara Dražića. Počasni gol u smiraj utakmice zabio je Hajduk, za u ovoj utakmici apsolutno nevidljivu momčad Mraclina.

Kako su utakmicu vidjela oba trenera koji najbolje osjećaju puls momčadi, prvenstvo je pred vratima?

Siniša Idrizi: Tek smo se sad ekipirali u zadnjih desetak dana. Inače smo imali u prosjeku 13-14 igrača. Prvo puta smo imali kompletnu klupu, ali i trojicu vani koji su povrijeđeni. Smatram da nismo pravi, neovisno o ovom rezultatu. Protivnik je je bio dobar, imaju nekoliko dobrih igrača. Još uvijek previše promašujemo i nisam zadovoljan kako reagiramo na drugu loptu odnosno u duelu. Već za tjedan dana nam dolazi Maksimir koja je tehnički jaka, par godina su u samom vrhu natjecanja, ali ne mogu ih previše ocijeniti za novu sezonu. Nemam pravo mjerilo još o ostalim protivnicima u ligi, ali smatram za nas da ćemo biti pravi, željni igre da osvojimo tri nova boda na otvaranju prvenstva.

Damir Milanović: Smatram da nama nije bila ovo generalka, nama je utakmica takvog tipa 1. kolo protiv Svete Nedelje. Nismo bili kompletni, a imali smo namjerno četiri jaka treninga. Golove smo kao i svaku utakmicu dobili iz naših grešaka, prelagano. Šanse koje stvorimo ne završavamo, previše kompliciramo u završnici krivim odlukama, soliranjima igrača. Dok u obrani sami sebi stvaramo glavobolje u fazi obrane.

Ova objava Pripremna utakmica / Raspucani i rastrčani Lukavec uvjerljiv protiv Mraclina se prvi puta pojavila na cityportal.hr.