Prijava

Vaša prijava

FOTO/VIDEO Najveseliji jesenji kros održan po 19. put u organizaciji Maraton kluba Velika Gorica

[]

Smijeh, navijanje i glazba stizali su ovog subotnjeg prijepodneva sa školskog igrališta između Kvaternika i Habdelića, jer po 19.put je održana popularna sportska manifestacija za najmlađe, Dječji jesenski kros, u organizaciji Maraton kluba Velika Gorica.

Foto: Veseli trenuci s 19.Dječjeg jesenskog krosa u Velikoj Gorici/Cityportal.hr

Prisutne su pozdravili čelnici Zajednice sportskih udruga Velike Gorice, kao suorganizatori, a kros je u ime pokrovitelja, svečano otvorio gradonačelnik Krešimir Ačkar.

– Draga djeco, vi ste pobjednici samim time što ste ovdje, nastavite se u životu baviti sportom, naučit ćete kako se nositi i s pobjedama i porazima, a roditeljima poručujem da potiču djecu da se bave sportom, jer to je najbolja prevencija protiv ovisnosti i delikventnog ponašanja, što nitko od nas ne želi svojoj djeci – poručio je.

Foto: 19.Dječji jesenski kros organizirao je Maraton klub Zagreb, a svečano ga je otvorio gradonačelnik Ačkar/Cityportal.hr

Ove su se godine svojim limačima u trčanju pridružili i roditelji i to su bile najzabavnije scene, barem za gledatelje, dok je najslađa bila, naravno, utrka roditelja s bebama.

Foto: Mame i njihovi limači na 19.Dječjem jesenskom krosu u Velikoj Gorici/Cityportal.hr

Foto: Na 19. Dječjem jesenskom krosu trčale su i sestre Tia i Antea/Cityportal.hr

Trčalo se još u kategorijama Cicibana, Limača, Klinaca, Školaraca, Fakina i Tinejdžera.

– Bilo mi je super, malo sam se umorio, veliki je krug, ali dao sam sve od sebe i bio sam prvi! Inače u klubu i treniramo puno stvari da budemo brzi i sigurno ću nastavit ću trenirati atletiku koju jako volim – rekao nam je sedmogodišnji Emanuel, član Maraton kluba Velika Gorica.

Foto: Sedmogodišnji Emanuel bio je jako sretan zbog osvojene medalje na 19.Dječjem jesenskom krosu/Cityportal.hr

Foto: Trojica prijatelja, Lukas, Franjo i Aron, trčali su na 19. Dječjem jesenskom krosu/Cityportal.hr

Foto: Publika je zdušno navijala za sve trkače/Cityportal.hr

I City Radio je imao svoje predstavnike, pa se u trčanje na 750 metara sa svojim šestogodišnjim sinom Lukasom, koji trenira u goričkom Maraton klubu, hrabro upustila voditeljica jutarnjeg programa Gianna Kotroman, za što su nagrađeni medaljama.

Foto: Tim City radija na 19.Dječjem jesenskom krosu – voditeljica Gianna Kotroman sa sinom Lukasom(6)/Cityportal.hr

 

Ova objava FOTO/VIDEO Najveseliji jesenji kros održan po 19. put u organizaciji Maraton kluba Velika Gorica se prvi puta pojavila na cityportal.hr.