Prijava

Vaša prijava

Dubravko Hrkovac kao gost na turopoljskom okršaju u Mostaru

[]

Jutros, 18. listopada, u Sportskim novostima na 7. stranici, privukao nas je posebno tekst o gradskom nogometnom derbiju u Mostaru između Zrinskog i Veleža. Zašto? Najprije jer u spomenutom okršaju značajnu ulogu imaju i Turopoljci, a veza su i naše nogometne perjanice Radnik i HNK Gorica. Kako? Trener Veleža je Dean Klafurić, zamjenik mu je Damir Milanović, dok je šef struke u Zrinskom Krunoslav Rendulić, ranije trener Gorice a desna ruka mu je također naš Saša Sabljak!

Foto: FK Velež Mostar

I još jedan zanimljivost. Danas u srijedu u 11.30 iz zračne luke Franjo Tuđman u Mostar planira letjeti negdašnji prvoligaški nogometaš i golgeter Dubravko Hrkovac kao gost prijatelja Klafurića. Na utakmicu ide i negdašnji nogometaš Krešimir Kundić, sin doktora Stjepana, a vjerojatno i još pokoji Velikogoričan. Svi gore spomenuti imaju značajne veze najprije s Radnikom, a onda i s HNK Goricom.

HŠK Zrinjski Mostar

Hrkovac se u Veliku Goricu planira vratiti u petak 20. listopada u jutarnjim satima, a obećao je fotografije iz Mostara, ali i zanimljivosti za Cityportal. Na pitanje hoće li svi spomenuti zajedno popiti kavu, Hrki se samo nasmijao i kazao: Možda kasnije u Velikoj Gorici, nogometni rivalitet je prevelik.

Ova objava Dubravko Hrkovac kao gost na turopoljskom okršaju u Mostaru se prvi puta pojavila na cityportal.hr.