Prijava

Vaša prijava

FOTO UBOD Što to sjaji usred sela? To su samo svjetla Lukavella…

[]

Fotografija je te večeri stigla s potpisom.

“U našem selu…

😉
⚽

U Lukavcu, kad je nogomet u pitanju, ovih dana uživaju “kao prasci”. Ponosni na učinjeno, zadovoljni aktualnim trenutkom, možda i najboljim  u dugoj povijesti lukavečkoga kluba, oduševljeni rezultatima na terenu, uz okolne stvari koje sve to prate… Lukavec je trenutačno treća momčad 3. NL Centar, pa čak i kad na selo padne noći, zasvjetli – nogomet.

Kao što, uostalom, lijepo pokazuje i fotografija koja je stigla putem aplikacije sa bijelom slušalicom na zelenom logu. Dva terena, glavni i pomoćni, rasvjeta upaljena na najjače… Idealno da jedan od članova Uprave podigne dron u visine i ulovi prizor na koji su u Lukavcu s razlogom ponosni. Iako, uvijek će i sami rado dodati da će biti još i ponosniji, još sretniji i zadovoljniji, nakon što uspiju realizirati projekt postavljanja umjetne trave uz pomoćno igralište, koji bi se uskoro i mogao dogoditi.

Međutim, već sad je u Lukavcu kreiran noćni prizor koji odaje dojam jednog ozbiljnog i ambicioznog niželigaša, pogotovo u očima svih onih koji pamte staro igralište u Lukavcu, uvjete u kojima se ne tako davno igrao nogomet u ovom selu. U posljednja dva desetljeća napravljeni su ogromni pomaci prema naprijed, ovo je neka sasvim druga priča, o čemu jako dobro svjedoči i ovaj prikaz Lukavella iz zraka…

Ova objava FOTO UBOD Što to sjaji usred sela? To su samo svjetla Lukavella… se prvi puta pojavila na cityportal.hr.