Prijava

Vaša prijava

Jeličić nakon Rijeke: Razmišljam o pokretanju biznisa sa samoljepljivim markicama…

[]

Trener Gorice Dinko Jeličić miran je i staložen čovjek, ali po ulasku u dvoranu za press konferencije lako je bilo prepoznati drukčiji govor tijela. Novi poraz od Rijeke i nova tri dosuđena penala protiv njegove momčadi doveli su do ozbiljnih frustracija.

– Nemam puno komentara. Čestitke Rijeci, a mi idemo dalje. Još jednom je kroz neke detalje otišlo na stranu Rijeke – rekao je uvodno Jeličić pa dodao rečenicu koja je posebno znakovita:

– Ozbiljno razmišljam o pokretanju biznisa za ljepnjenje samoljepljivih markice.

Je li tu mislio na to da sve skupa nema smisla ili na situaciju kod drugoga penala, kad je Leša lopta ni krivog ni dužnog pogodila u ruku iz velike blizine, nakon što je loptom igrao igrač Rijeke – vrlo slična bila je i situacija s Mrzljakom u prošlom međusobnom ogledu – ostat će nedorečeno, ali poanta je stigla već u sljedećoj rečenici.

– Osjećam se frustrirano – rekao je Jeličić i nastavio:

– Momci su se na glavu bacali. Razgovarati o nogometu jako je teško nakon utakmice po ovakvom terenu. Dok je teren bio stabilan, pokazali smo neke dobre stvari, možda smo mogli i iznenaditi Rijeku u napadačkom smislu, ali kiša je sve promijenila. Oni su se tu bolje snašli.

Stiglo je za trenera Gorice i pitanje o malom broju goričkih udaraca na riječki gol.

– Imali smo dovoljan broj udaraca, nije Rijeka imala puno više od nas. U ovim okolnostima udarce nije lako ni pripremiti, sve se svodi na preskakanje igre i prekide. Isprovocirali smo jedan jedanaesterac, oni tri i tako su došli do pobjede. Mi imamo svoje probleme koje imamo, sve radimo na tome da ispravljamo te stvari. Teško je svima u svlačionici, svima u klubu, ali uvjeren sam da jednom mora doći i kraj ovakvoj seriji – kazao je Jeličić, kojeg su pitali i je li mu se ikad u karijeri dogodilo da poveže četiri poraza zaredom.

– Morao bih jako dobro razmisliti, dugo sam trener, moguće je da se dogodilo… Krize se događaju, nekad je ona igračka, nekad rezultatska, a moj dojam je da je ova naša više rezultatska nego igračka. S druge strane, raspored je takav kakav je i jedina utakmica u kojoj smo po rejtingu bili ‘al pari’ bila je Lokomotiva, koju smo i najlošije odigrali. Prošle jeseni dosta je toga išlo na našu ruku, uspjevali smo iznenaditi favorite, a sad smo u situaciji da nikome ne možemo uzeti ni boda – završio je Jeličić.

Trener Rijeke Željko Sopić, s druge strane, nije spominjao suđenje ni sporne situacije. Govorio je o navijačima, karakteru svoje momčadi, pobjedničkom gardu…

– Jako teško mi je pričati o utakmici, ovo je više sličilo na vaterpolo. Pokazali smo želju, kvalitetu i gard pobjednika, zato smo i pobijedili utakmicu. Ali ništa se posebno nije dogodilo, dobili smo samo jednu utakmicu, tri boda jednako vrijede protiv Gorice ili bilo koga drugoga. Imali smo svoj plan, ali u ovoj močvari nema plana. Tko nabije, taj dobije, tako to ispada – rekao je Sopić.

Ova objava Jeličić nakon Rijeke: Razmišljam o pokretanju biznisa sa samoljepljivim markicama… se prvi puta pojavila na cityportal.hr.