Prijava

Vaša prijava

Jeličić nakon Rijeke: Razmišljam o pokretanju biznisa sa samoljepljivim majicama…

[]

Trener Gorice Dinko Jeličić miran je i staložen čovjek, ali po ulasku u dvoranu za press konferencije lako je bilo prepoznati drukčiji govor tijela. Novi poraz od Rijeke i nova tri dosuđena penala protiv njegove momčadi doveli su do ozbiljnih frustracija.

– Nemam puno komentara. Čestitke Rijeci, a mi idemo dalje. Još jednom je kroz neke detalje otišlo na stranu Rijeke – rekao je uvodno Jeličić pa dodao rečenicu koja je posebno znakovita:

– Ozbiljno razmišljam o pokretanju biznisa za proizvodnju samoljepljivih majica.

Prema svemu sudeći, mislio je pritom na situaciju kod drugoga penala, kad je Leša lopta ni krivog ni dužnog pogodila u ruku iz velike blizine, nakon što je loptom igrao igrač Rijeke. Vrlo slična bila je i situacija s Mrzljakom u prošlom međusobnom ogledu, i zato…

– Osjećam se frustrirano – rekao je Jeličić i nastavio:

– Momci su se na glavu bacali. Razgovarati o nogometu jako je teško nakon utakmice po ovakvom terenu. Dok je teren bio stabilan, pokazali smo neke dobre stvari, možda smo mogli i iznenaditi Rijeku u napadačkom smislu, ali kiša je sve promijenila. Oni su se tu bolje snašli.

Stiglo je za trenera Gorice i pitanje o malom broju goričkih udaraca na riječki gol.

– Imali smo dovoljan broj udaraca, nije Rijeka imala puno više od nas. U ovim okolnostima udarce nije lako ni pripremiti, sve se svodi na preskakanje igre i prekide. Isprovocirali smo jedan jedanaesterac, oni tri i tako su došli do pobjede. Mi imamo svoje probleme koje imamo, sve radimo na tome da ispravljamo te stvari. Teško je svima u svlačionici, svima u klubu, ali uvjeren sam da jednom mora doći i kraj ovakvoj seriji – kazao je Jeličić, kojeg su pitali i je li mu se ikad u karijeri dogodilo da poveže četiri poraza zaredom.

– Morao bih jako dobro razmisliti, dugo sam trener, moguće je da se dogodilo… Krize se događaju, nekad je ona igračka, nekad rezultatska, a moj dojam je da je ova naša više rezultatska nego igračka. S druge strane, raspored je takav kakav je i jedina utakmica u kojoj smo po rejtingu bili ‘al pari’ bila je Lokomotiva, koju smo i najlošije odigrali. Prošle jeseni dosta je toga išlo na našu ruku, uspjevali smo iznenaditi favorite, a sad smo u situaciji da nikome ne možemo uzeti ni boda – završio je Jeličić.

Trener Rijeke Željko Sopić, s druge strane, nije spominjao suđenje ni sporne situacije. Govorio je o navijačima, karakteru svoje momčadi, pobjedničkom gardu…

– Jako teško mi je pričati o utakmici, ovo je više sličilo na vaterpolo. Pokazali smo želju, kvalitetu i gard pobjednika, zato smo i pobijedili utakmicu. Ali ništa se posebno nije dogodilo, dobili smo samo jednu utakmicu, tri boda jednako vrijede protiv Gorice ili bilo koga drugoga. Imali smo svoj plan, ali u ovoj močvari nema plana. Tko nabije, taj dobije, tako to ispada – rekao je Sopić.

Ova objava Jeličić nakon Rijeke: Razmišljam o pokretanju biznisa sa samoljepljivim majicama… se prvi puta pojavila na cityportal.hr.