Prijava

Vaša prijava

Povijesni uspjeh Uspona: Velimir, Miernes i Miljenko putuju na Svjetsko prvenstvo u Japan

[]

U sastav reprezentacije za svjetsko prvenstvo u japanskom Kobeu koje se održava od 17 – 25. svibnja pozvani su iz Paraatletskog kluba Uspon Velimir Šandor, Mirnes Omerhodžić i Miljenko Vučić, obavijestili su iz kluba.

Nakon europskog prvenstva 2021. godine gdje je nastupilo dvoje Usponovaca, ovo je najveći uspjeh kluba od osnutka po brojnosti goričkih sportaša koji su pozvani u sastav reprezentacije za nastup na velikom natjecanju.

– Iza ovog uspjeha stoji jako puno rada, znoja, odricanja i izbivanja od kuće. Naši dečki su sezonu otvorili dobro, nastupili na nekoliko natjecanja i odradili dvoje priprema reprezentacije – ističu iz Uspona te dodaju kako je uspjeh još veći jer uz sportaše u sastavu reprezentacije putuju i treneri kluba Ivan Čengić i Mihovil Rendulić te asistentica Ana Zokić.

Inače, po ovogodišnjim rezultatima i trenutnim svjetskim rang listama Velimir drži 3 mjesto, Miljenko također 3 mjesto dok je Mirnes trenutno na 7 mjestu.

– Našoj delegaciji želimo puno uspjeha ali prije odlaska u Kobe čekaju ih završne pripreme reprezentacije u Medulinu od 22.4 – 3.5. te nastupa na našem atletskom mitingu Velika Gorica 5. svibnja – dodaju iz kluba.

Ova objava Povijesni uspjeh Uspona: Velimir, Miernes i Miljenko putuju na Svjetsko prvenstvo u Japan se prvi puta pojavila na cityportal.hr.