Prijava

Vaša prijava

Ozljede napale momčad Mraclina, Naftaši odnose tri boda iz Grabe

[]

U Mraclinu su se prije dolaska drugoplasiranih gostiju iz Ivanića pribojavali rezultatske neizvjesnosti, a domaća momčad koju su napale ozljede, nije mogla više od poraza protiv Naftaša s izostancima u svom igračkom kadru. Gostujuća momčad se od samoga početka nametnula igrom na terenu kroz posjed lopte. U prvom dijelu bez golova, dominacija u posjedu nije ujedno uvjetovala i prilike kojih je bilo na obje strane. Odluka o pobjedniku utakmice pala je u 72. minuti kada Ravlić s lijeve strane ubacuje centaršut na kontra stranu, gdje je prima ostavljeni Sabolić koji pak pogađa u malu mrežicu soprotnog kuta domaćeg vratara. Do kraja su igrači Mraclina pokušavali doći do poravnanja, ali Naftaši su bez većih problema kontrolirali utakmicu i iz brzih kontri pokušavali doći do drugog gola.

IV. NL SREDIŠTE ZAGREB – B , 24. kolo

MRACLIN – NAFTAŠ IVANIĆ 0:1

SRC Nova graba. Gledatelja 80. Sudac: Sopić (Samobor). Pomoćnici: Jantoljak (Vrbovec) i Jukić (Farkaševac).

STRIJELAC: 0:1 – Sabolić (72).

MRACLIN: Matejčić, Godinić, J. Domitrović, Rajič, Perić, Smolković, Sudar (od 63. Dianežević), Rakas, Kaurin, Hajduk, Matić. TRENER: Tomislav Škrinjarić.

NAFTAŠ IVANIĆ: Dokuzović, Marić, Hezler (od 31. Hadaš), Gašpar (od 58. Freitas), Krsnik, Belavić, Sabolić, Ravlić, Starčić, Čuni, Vrdoljak (od 46. Šeremet). TRENER: Igor Ćorković.

Ova objava Ozljede napale momčad Mraclina, Naftaši odnose tri boda iz Grabe se prvi puta pojavila na cityportal.hr.