Prijava

Vaša prijava

Veliki uspjeh! Velimir Šandor osvojio srebro i plasirao se na Paraolimpijske igre u Pariz

[]

Velimir Šandor osvojio je srebrnu medalju u bacanju diska klase F52 na Svjetskom paraatletskom prvenstvu u japanskom Kobeu! Ovo je Velimirov najbolji plasman ikad na svjetskim prvenstvima.

Nakon Dohe 2015. i Londona 2019. gdje je osvojio brončane medalje ovog puta kući donosi srebro. No, uvjeti nisu bili nimalo lagani.

– Dojmovi s nastupa su kišni i mokri. S obzirom na uvjete, rezultatom nisam zadovoljan, no s druge strane jesam jer po ovakvim uvjetima kada ne možeš kontrolirati disk zbog kiše koja pada po tebi cijelo vrijeme. Imam sreću da takvi ekstremni uvjeti, uvijek mi pomažu, odnosno završe u moju korist. Ostvarili smo još jednu kvotu za Pariz. Nije to rezultat koji mene trenutno zadovoljava, ali važan je plasman – komentirao je Šandor dojmove nakon održanog natjecanja.

Osvajanjem srebrne medalje Velimir je osigurao nastup na Paralimpijskim igrama Pariz 2024.

–  Znamo da možemo puno dalje i bolje. Zato ćemo se truditi i još trenirati ova tri mjeseca i borit se da u Parizu bude to daleko dalje i nadam se novoj borbi za medalje – zaključuje Šandor.

Čestitke Velimiru i njegovom treneru Ivanu Čengiću na ostvarenom uspjehu!

Ova objava Veliki uspjeh! Velimir Šandor osvojio srebro i plasirao se na Paraolimpijske igre u Pariz se prvi puta pojavila na cityportal.hr.