Prijava

Vaša prijava

Dinamo Hidrel i Ostrna u Novom Čiču igraju u subotu, u nedjelju se ide na Dimamovu proslavu naslova prvaka

[]

Zajednički dogovor će biti realiziran. Umjesto u nedjelju, Dinamo Hidrel i Ostrna će svoju prvenstvenu utakmicu 24. kola 1. županijske lige jug u Novom Čiču igrati u subotu 25. svibnja od 17.30. Razlog promjene termina iz nedjelje? Nije svadba, nije rođendan, svi su zdravi hvala Bogu, pa što je onda? Ide se na proslavu šampionima i osvajačima kup natjecanja Dinamu u Zagreb! Iz Ostrne su poručili: ‘Mi idemo, vi u Čiču ste također Dinamovci, red je da se pohodi Maksimir? Istina.

Spomenimo da nova navijačka skupina Dinama Hidrel brojem raste iz dana i dan. Pjevalo se i složno navijalo i na gostovanju u Maloj Buni (2-2) a iz kluba su najavili konkretnu podršku. Na blagdan Tijelova i praznik Dana državnosti u četvrtak 30. svibnja, Hidrel organizira memorijalni turnir Franjo Milanščak Gira za mlade igrače. Više o tome sredinom idućeg tjedna.

Ova objava Dinamo Hidrel i Ostrna u Novom Čiču igraju u subotu, u nedjelju se ide na Dimamovu proslavu naslova prvaka se prvi puta pojavila na cityportal.hr.