Prijava

Vaša prijava

Nova uvjerljiva pobjeda Poleta

[]

Izrazitom lakoćom nogometaši buševskog Poleta svladali su momčad obrezinske Mladosti, kojoj gori pod nogama i upitna je opstojnost u JŽNL-u. Već u 7. minuti na jednu upućenu loptu na desetak metara od gola utrčava Matković i sprema je u mrežu gostiju. U 30. minuti velika pilika za domaće, prvo Brajković puca u gol, golman Crnolatec izbija u prečku od koje lopta završava kod Matušina koji pogađa vratnicu. Poletov najbolji strijelac Matušin u samoj završnici poluvremena ovaj puta ne griješi, prima loptu na liniji šesnaesterca, okreće se i niskom loptom matira Crnolateca za 2:0. Nije se dugo čekalo na novi gol Poleta u drugom dijelu, u 54. minuti poslije udarca u vrata Matušina, obrezinski golman loptu odbija do Ribarića koji koji poentira za treći gol buševske momčadi. Pet minuta kasnije nakon gola, baš kao i u 72. minuti u velikim zicerima je Zagorec, u prvom fula okvir gola iz blizine, a u drugom ga Crnolatec čita. U 82. minuti jedan Matušinov lob udarac stoper Mladosti Igrishta izbija s gol linije, ali samo dvije minute kasnije golgeter Poleta Matušin je neumoljiv za 4:0. Prvu  pravu priliku gosti iz Obrezine imali su u 85. minuti kada je igrač-trener gostiju Tadić izbio na Petraca koji mu je udarac obranio, a počasni gol gostiju postigao je Vladić udarcem iz daljine, zaista prekrasan pogodak. Rezultat je realno prema prikazanom trebao biti još uvjerljiviji za Polet.

JŽNL , 27. kolo

POLET (B) – MLADOST (O) 4:1

BUŠEVEC. SRC Zvrnik. Gledatelja 80.
Sutkinja: Jelena Kumer (Breganica). Pomoćnice: Marija Cikojević (Novaki) i Marijana Kumer (Breganica).

STRIJELCI: 1:0 – Matković (7), 2:0 – Matušin (45), 3:0 – Ribarić (54), 4:0 – Matušin (84), 4:1 – Vladić (89).

POLET (B): Petrac, Janječić, Šečić (od 78. Halilić), Stuparić, Ivkić, Ribarić (od 67. Sučić), Dejanović, Zagorec (od 78. Banić), Matković, Matušin, Brajković. TRENER: Josip Rožić.

MLADOST (O): Crnolatec, Caganić, Vladić, Igrishta, Novokmet (od 61. Babić), Smajić, Ivančić, Hriebienichenko (od 77. Turković), Kunić (od 77. Tadić), Šalković, Matić (od 59. Bekavac). TRENER: Josip Tadić.

Ova objava Nova uvjerljiva pobjeda Poleta se prvi puta pojavila na cityportal.hr.