Prijava

Vaša prijava

U Novom Čiču 2. memorijalni turnir Franjo Milanščak Gira za U-13

[]

U četvrtak 30. svibnja na blagdan Tijelova i praznik Dana državnosti na igralištu Dinama Hidrel u Novom Čiču organizira se 2. Memorijalni nogometni turnir Franjo Milanščak Gira za mlađe pionire U-13. Sudjeluje osam momčadi svrstanih u dvije skupine. U skupini A su: Dinamo Hidrel, Jelačić Vukovina, Velika Mlaka 1947 i Mladost Okić iz Klinča Sela. U skupini B su: Mladost Obrezina, Buna iz Male Bune, Kurilovec i Stupnik.

Najprije se igra bod sustavom, a dvije najbolje momčadi iz svake skupine idu u polufinale. Svaka utakmica traje 30 minuta. Pobjednik 1. memorijala minule godine bio je Jelačić iz Vukovine.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Franjo Milanščak Gira starosijedioc je Novog Čiča a čitav život proveo je u lokalnom Dinamu. Najprije kao dugogodišnji standardni prvotimac i jedan od najbolje generacije u povijesti kluba.

Iz Dinama se nikad nije micao na gotovo svim funkcijama koje postoje u amaterskom nogometu. Otišao je nažalost puno prerano. Ostavio je dva sina, Marijana i Miru, nedavno također odlične igrače Dinama Hidrel.

Ova objava U Novom Čiču 2. memorijalni turnir Franjo Milanščak Gira za U-13 se prvi puta pojavila na cityportal.hr.