Prijava

Vaša prijava

Slavlje prstića i limača u Buševcu – proslava naslova prvaka

[]

Posljednje kolo svoje lige danas su odigrali limači buševskog Poleta i uvjerljivom pobjedom svladali goste iz Kobilića. Pogotke u slavljeničkoj atmosferi postigli su Sučić, Čunčić, Detelić i Godinić.
Prije utakmice limača revijalnu utakmicu odigrale su Poletove kategorije prstića i minića – jedni protiv drugih u izmiješanim sastavima.
Nakon obje utakmice slavlje prstića i limača je moglo početi!

Prstići su osvojili prvenstvo sa ukupno 42 boda u odigranih 18 kola (13 pobjeda, 3 neriješene utakmice i 2 poraza) s gol razlikom 67:26. Obrana prstića je najbolja obrana lige, a veliku većinu utakmica obranu su činili igrači 2017. godište! Poletov kapetan David Avdić drugi je strijelac lige, s 27 postignutih pogodaka.

Limači su osvojili prvenstvo bez ijednog poraza u 20 utakmica (19 pobjeda, 1 neriješena utakmica, bez poraza), s gol razlikom 128:16. Napad limača je najbolji napad lige a sa brojem postignutih golova se ističe Ivano Sučić (47 postignutih pogodaka), a slijede ga Špeka Martin, Čunčić Dominik i Živković Marko (sva trojica sa dvoznamenkastim brojem golova).

Trener prstića je Igor Rožić, a trener limača  Neven Andrišević.

Proslavu uz vatromet, baklje i konfete možete pogledati na slikama, a spomenute kategorije Poleta već polako pripremaju se za put u Crikvenicu gdje će nastupati na International Youth Football Tournament “Crikvenica CUP”.

Ova objava Slavlje prstića i limača u Buševcu – proslava naslova prvaka se prvi puta pojavila na cityportal.hr.