Prijava

Vaša prijava

BT servis & Kos usluge pobjednici mraclinskog turnira

[]

Već tradicionalno u Vidovskom tjednu subota pripada nogometu. Nogometni klub Mraclin organizirao je IX. Memorijalni malonogometni turnir “Blaž, Žina i Gale” na asfaltiranom igralištu, u kojem je nastapalo 12 momčadi. Ujedno je i na Novoj grabi počela Turopoljsko-posavska liga na dva terena, gdje se igralo paralelno. Liga je završena utakmicama prije dvoboja naše reprezentacije protiv Španjolske, a zbog poznatog rezultata nije bilo velike euforije. Spomenimo da je tu utakmicu gledalo nekoliko stotina gledatelja na video zidu pripremljenom samo za taj događaj, a sve aktivnosti su u to vrijeme stale.
Na samom početku sportskih događaja organizatore su posjetila dva čelna čovjeka Grada Velike Gorice, gradonačelnik Krešimir Ačkar i dogradonačelnik Neven Karas koji su se i osobno uvjerili da svaka kuna prije i danas euro, uložen u infrastrukturu ovog sportskog kolektiva se isplatio, jer mraclinska Graba naprosto blista s dva svoja velika igrališta uz prateću infrastrukturu.
U 1. kolu Turopoljsko-posavske lige postignuti su slijedeće rezultati: Ribnica – Lazina Čička 1:5, Turopolje – Jagodno 1:1, Mraclin – Novo Čiče 0:2, Kuče – Vukovina 7:1, Drnek – Poljana Čička 1:5 i Rakitovec – Veleševec 2:0.

Na memorijalnom turniru sudjelovalo je ukupno 12 momčadi, a nakon razigravanja po skupinama odigrane su četvrfinalne utakmice u kojima su zabilježeni ovi rezultati: PPS Galeković – CB Vision 1:0, LC Gallina – Iličić Mont 0:3, Bumbari – MNK Čeglje 1:2, BT servis & Kos usluge – Turopolje 1:1 (sedmerci 3:2).
U polufinalnim utakmicama dvije uvjerljive pobjede, prvo BT servis & Kos usluge dobili su Iličić Mont uvjerljivo 4:0, a identičnim rezultatom 4:0 MNK Čeglje svaladali su PPS Galeković. Za 3. mjesto izvodili su se sedmerci, momčad Iličić Monta pobijedila je PPS Galeković 3:2.
Mnogo nazočnih pomislilo je da će finale biti uzbudljivo. Superiornim nastupom BT servisa & Kos usluga “razbili” su MNK Čeglje, već u 6. minuti bilo je 4:0, dva puta pogodio je I. Kos, po jednom Stuparić i Raković, a u završnici prvog dijela “petardu” je potvrdio Dumbović. U drugom dijelu bez pogodaka u opuštenom ritmu. Novčane nagrade i pehare osvojenim po zaslugama dodijelio je Jurica Galeković, nagrađeni su također najbolji strijelac s 6 golova Ivan Kos Čapa koji je ujedno bio i najbolji igrač turnira iz pobjedničke momčadi, najboljim golmanom proglašen je Antonio Menčeski iz momčadi Iličić Mont.

Za vrijeme sportskog nadmetanja na igralištu pod velikom terasom Sportskog doma u tijeku je bila zabava do kasnih sati, gdje je nazočne zabavljala Grupa Max 5. Bakljada u čast preminulih čije ime nosi turnir također je tradicionalno održana. Odlični domaćini zaista su vrhunski organizirali događaj gdje je svatko nazočan očito našao ponešto za sebe, a jela i hladnog pića u toploj lipanjskoj noći nije nedostajalo.

Ova objava BT servis & Kos usluge pobjednici mraclinskog turnira se prvi puta pojavila na cityportal.hr.