Prijava

Vaša prijava

FOTO S novim dresom u novu sezonu: Ovako će Gorica izgledati u bijelom…

[]

Pripreme HNK Gorice traju, prošao je i četvrti tjedan, intenzitet je nakon napornijeg dijela ubacio u nižu brzinu, formira se polako i kadar, a pripreme za novu sezonu traju i na drugim razinama kluba. Pozabavili su se tako u klubu unaprijeđem i na vizualnom planu, pa predstavili novi dres za novu sezonu.

Zasad je nova samo bijela kombinacija, crna i crvena varijanta ostat će iste, ali novo rješenje tima iz Alpas Hrvatska svakako će doći kao ugodno osvježenje. Novost je da bijela više nije “čista”, prošarana je efektnim crnim šarama, a sve skupa izgleda prilično moderno. I dobro stoji manekenima u ovoj prilici – Mariju Maloči, Jurici Prširu i Merveilu Ndockytu…

Možda će u novim dresovima Goričani istrčati već u srijedu, kad u slovenskom Radomlju igraju protiv turskog Konyaspora. Nakon subotnjeg poraza od mađarskog Budafokija (0-3) trener Rajko Vidović dao je igračima dva slobodna dana, jedini trening uoči utakmice odradit će u utorak, a nakon Konyaspora, već u subotu im slijedi i posljednja utakmica na pripremama, generalka protiv Rudeša.

Foto: Larisa Trošić/HNK Gorica

Ova objava FOTO S novim dresom u novu sezonu: Ovako će Gorica izgledati u bijelom… se prvi puta pojavila na cityportal.hr.