Prijava

Vaša prijava

Damir Martin u polufinalu! Posao odrađen, novi izazov već sutra

[]

Zaveslaj po zaveslaj, utrku po utrku, velikogorički zet Damir Martin juri prema svome cilju na Olimpijskim igrama u Parizu. Prvi put u čamac je sjeo već jutro nakon svečane ceremonije otvorenja, kao prvi hrvatski sportaš koji je nastupio na Igrama, suvereno i rutinski prošao kvalifikacije, pa se okrenuo utrci četvrtfinala, koja je došla na red u utorak ujutro.

Ponovno je Damir bio koncentriran, maksimalno spreman, a to znači da je ponovno ostvario cilj. U njegovoj četvrtfinalnoj skupini pobijedio je Nizozemac Simon van Dorp, a Martin je zauzeo drugo mjesto, s oko tri i pol sekunde sporijim vremenom. Treće mjesto uzeo je grčki veslač Stefanos Ntouskos, koji se također plasirao u polufinale, s tri sekunde zaostatka za Martinom.

Neće, međutim, biti previše vremena za uživanje u odrađenom poslu, jer polufinale je na rasporedu već u srijedu ujutro. Startni pucanj čut će se u 9.45 sati, krenut će borba za finale, u kojem će se naš sugrađanin Damir, uvjereni smo, također naći. I krenuti u epski lov na zlato, nakon što je u Londonu 2012. uzeo srebro, pa to ponovio 2016. u Riju, da bi u Tokiju 2021. doveslao do srebra.

Ova objava Damir Martin u polufinalu! Posao odrađen, novi izazov već sutra se prvi puta pojavila na cityportal.hr.