Prijava

Vaša prijava

Pripremna utakmica – Mraclin minimalno dobio Samobor

[]

U drugoj pripremnoj utakmici Mraclin je na Grabi nakon Kurilovca rezutatom 5:2, ugostio i dobio isto rangirani Samobor (III. NL Centar) 3:2. Spomenimo da je u domaćoj momčadi nedostajalo čak sedam igrača (Brdek, J. Domitrović, Dianežević, Borovac, Sudar, Đurašić i Grižić) pa je roster trenera Marka Biljana bio izuzetno kratak. Gosti nisu imali takvih problema, njihov trener Marko Pancirov imao je solidan broj igrača u pričuvi, a momčad mu je imala jalovu inicijativu, ozbiljnih prilika bilo je na obje strane. U 28. minuti Samobor je “otključao” domaća vrata golom Brekala koji je pogodio s lijeve strane u suprotan kut domaćeg vratara Zagorca. U drugoj dionici, točnije u 58. minuti na jedan ubačaj Matića iz prekida utrčao je u peterac Smolković i nivelrao rezultat. Samoborce je po drugi puta u prednost desetak minuta prije kraja odveo Severac, što pet minuta kasnije poništava Kaurin preciznim udarcem u desni kut s kojih dvadesetak metara. Većina nazočnih već je pomislila da će konačni rezultat biti bez pobjednika, a nakon jedne akcije u 88. minuti pred golom gostiju oboren je napadač Hajduk što je sudac okarakterizirao najstrožom kaznom. Kazneni udarac manirom vrsnog strijelca izveo je igrač koji ga je izborio, Hajduk je loptu poslao u desni, a golmana u suprotan kut za konačnih 3:2.

 

MRACLIN – SAMOBOR 3:2

SRC Nova graba. Gledatelja 60. Sudac: Adam Golubić.

STRIJELCI: 0:1 – Brekalo (28), 1:1 – Smolković (58), 1:2 – Severec (80), 2:2 – Kaurin (85), 3:2 – Hajduk (88 – 11 m).

MRACLIN: Zagorac, Marjanović, Rajić, Smolković, B. Dandić, Ivanković, Rakas, Kaurin, Matić, Godinić, Hajduk (još su igrali: Matejčić, Markov, I. Kos). Trener: Marko Biljan.

SAMOBOR: Klemenčić, Čerkez, K. Regović, Balenović, Landeka, Hasan, A. Regović, Razum, Brekalo, Pezo, Kulenović (još su igrali: Kahlina, Severec, Kovačević, Galeković, Stupar, Jančić i Hribar). Trener: Marko Pancirov.

Ova objava Pripremna utakmica – Mraclin minimalno dobio Samobor se prvi puta pojavila na cityportal.hr.