Prijava

Vaša prijava

Startali Dinamovci iz Novog Čiča

[]

Nogometaši Dinama Hidrel iz Novog Čiča startali su s pripremama za prvenstvo 6. kolovoza, a nakon samo tri treninga odigrali su u nedjelju i prvu kontrolnu prijateljsku utakmicu. Na odlično pripremljenom travnjaku u Čiču gostovala je momčad Pešćenice, županijski ligaš Sisačko-moslavačke županije. Nakon dopadljive utakmice slavili su dinamovci golovima Filipa Đuksi, Jure Varivode i Šuka, dok je za goste zabio Rusan.

Jedni i drugi još su u fazi popunjavanja redova iz poznatih razloga, sezona je boravka na našem Jadranu. Za Dinamo Hidrel su igrali: Šafranko, Leo Hemen, Balenović, Valec, Španiček, kapetan Filip Đuksi, Žarina, Slivak, povratnik Juro Varivoda, Groznica, Babić, Čurla, D. Škrtić, Risonjić, Šuk, Ivano Martić i Lacković. Trener: Mario Paviša. Za goste: Herceg, Cundeković, Šafranić, Ilenić, Petrac, Filip Hajduk, Mesić,Majić, Denis Ivančić, Matija Ivančić, Lopar, Rusan, Košir i Kocijan. Trener: Dejan Hajduk. U redovima Hidrela svidjeli su se mladi vratari Šafranko i Martić, kapetan Đuksi i povratnik Juro Varivoda koji je za dinamovce igrao u 4. NL.

Foto: Jure Varivoda i kćerkica/Mato Paviša

Na utakmici su bili predsjednik Dinama Željko Heman i članovi Uprave Sanja, Krešo Đuksi, Josip Šantek i Ilinko Duvnjak.

Foto: Krešo Đuksi, Ilinko Duvnjak, Sanja, Josip Šantek i predsjednik Željko Hemen/Mato Paviša

Predsjednik Hemen kratko je naglasio: “Ulazimo u prvenstvo bez ikakvih imperativa što se rezultata tiče. Amaterska smo momčad i igrat će dečki kojima klub nešto znači a novac kojeg baš i nema, planiramo čuvati za ulaganje u infrastrukturu i našu školi nogometa”.

Foto: Prijateljska utakmica između Dinamo Hidrela i Pešćenice/Mato Paviša

Ova objava Startali Dinamovci iz Novog Čiča se prvi puta pojavila na cityportal.hr.