Prijava

Vaša prijava

Kraj kolovoza uz rukomet: ŽRK Gorica poziva djevojčice na kamp!

[]

Bliži se sredina kolovoza, što će reći da ljeto polako ulazi u posljednju fazu, ali sport je već krenuo u akciju. Prvo seniorski pogon, zatim i klinci u nogometu, pa onda i klinci u ostalim sportovima. Naprimjer, u rukometu. Nakon što je na upis u klub pozvao ŽRK Udarnik, sad je u akciji i drugi gradski ženski rukometni klub, ŽRK Gorica.

Lukrecija Čurek i društvo koje je okružuje organiziraju ljetni kamp za djevojčice, koji će trajati od 26. do 30. kolovoza.

“Provedite kraj ljeta s nama! Pozivamo Vas da uključite svoje dijete u rukometni kamp koji organizira naš klub, kako bi zadnje dane ljeta proveli kroz zabavu i rekreaciju!”, poručuju iz ŽRK Gorice, uz dodatak:

“Zašto upisati dijete u naš kamp? Zato što će steći će nova prijateljstva, zato što će otkriti svoju ljubav prema sportu, zato što će naučiti nešto novo i zato što će naučiti biti dio ekipe.”

Kamp uključuje pet treninga od 90 minuta na vanjskom igralištu pokraj Gradske sportske dvorane, dvije edukativne radionice i, uvjereni su u organizaciji, puno dobre zabave. Zvuči kao dobra opcija za kraj ljetnih praznika…

Ova objava Kraj kolovoza uz rukomet: ŽRK Gorica poziva djevojčice na kamp! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.